SIKK

Plus size-ként is stílusosan a vízparton

Ugye neked is megvan az a fürdőruha-vásárlás, amikor nem találsz megfelelő méretet, mert ami alul jó, az felül szûk, vagy épp fordítva, vagy egyáltalán nincs a méretedben?

A gömbölyded idomokkal megáldott hölgyek igen nagy bajban vannak, ha konfekcióméretből kell választani, de most nem kell kompromisszumot kötni! Igenis lehetsz plus size-ként is dögös és stílusos a Palmers termékeiben!

Márciusban végre megnyílt Magyarország első Palmers üzlete Budapesten, melynek nemcsak az exkluzív csipkekülönlegességek miatt örülünk! A luxusfehérnemű-márka az országban egyedülállóan széles méretskálával várja a vásárlókat a Kígyó utca 5. szám alatti üzletében!

Április 6-9. között mindenkinek érdemes lesz benéznie az üzletbe, ugyanis a Tavaszi Palmers-napok keretében -20 kedvezménnyel vásárolhat!

Ez egyben tökéletes alkalom arra, hogy felkészülj a strandszezonra, hiszen a Palmersben már a nyitás óta gyönyörű, a legfrissebb trendeket követő fürdőruhák közül válogathatsz.

A márka nagy erőssége, hogy kedvedre válogathatod össze a bikini alsó- és felsőrészének méretét, így nem kell izgulni, hogy nem passzol tökéletesen a kiválasztott darab. A Palmers rendkívül stílusos, szokásosnak egyáltalán nem nevezhető a kínálata az egyrészes fürdőruhák terén is. Ami még ennél is jobb, hogy az egyrészes fürdőruhák kosárméretét is szabadon variálhatod.

Testalkattól függetlenül biztosak lehetünk abban, hogy a Palmersnél olyan fürdőruhát fogsz találni, amiben igazán divatosnak és magabiztosnak érezheted magad, és a prémium minőségnek köszönhetően több szezonon át elkísér!

 https://www.facebook.com/palmershungary/

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?