SPORT

Koronavírusos volt a Fradi igazgatója, Kubatov Gábor megható sorokkal ünnepelt

Orosz Pál 20 nap után tért vissza, a bajnoki ünneplésen már ő is ott volt.
  • Szerző: SK

Harmadik nekifutásra szerezte meg 32. bajnoki címét a Ferencváros labdarúgó-csapata az NB I-ben. A gárda az Újpestet győzte le 3-0-ra, így ami nem jött össze a Puskás Akadémia és a Kisvárda ellen, az ősi rivális ellen igen. A találkozó után Kubatov Gábor elnök is a játékosokkal pezsgőzött, és egy drámai hírről is beszámolt, kiderült, a Fradit sem kímélte a koronavírus.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Most mindenki azt hiszi, csak arra vártunk, hogy az Újpest ellen nyerjük el a 32. bajnoki címünket. Az igazság ezzel szemben az, hogy Orosz Pali gyógyulására vártunk, aki több mint 20 napig koronavírusos volt.
Vele együtt akartunk ünnepelni” – írta Kubatov, aki mellett maszkban ott ünnepelt betegségből felgyógyult Orosz Pál vezérigazgató is. A szezon közben egyébként a Fradiból több focista is koronavírusban szenvedett.

A Ferencváros sorozatban harmadik aranyát nyerte az NB I-ben, a 2018-ban érkezett Szerhij Rebrov vezetőedzővel eddig nem tudott hibázni. Nyáron pedig nagy feladat áll a klub előtt, a tavalyi évhez hasonlóan idén is cél a Bajnokok Ligája főtáblája.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?