OLDALVONAL

Egerszegi Kriszta és Kapás Bogi: na most figyelj!

Egy világ tanulta meg a nevét, és egy ország zárta a szívébe. A londoni Eb-n végképp befutott magyar úszónőt óriási megtiszteltetés érte.
  • Szerző: vav

Csodálatos májuson van túl Kapás Boglárka. A 23 éves úszónő saját bevallása szerint a csúcsformájától messze nyert négy aranyérmet a londoni Európa-bajnokságon - annyit, amennyit első számú világklasszisunk, Hosszú Katinka is.

A nagy áttörés persze óriási médiaérdeklődést hozott, de a sok szereplés után, Bogi most visszavonul a nyilvánosságtól, hogy kőkemény alapozással készüljön föl az augusztusi olimpiára. A Rio Klub oldalán vezetett blogjában azt is elárulta, hogy mi ad neki külön erőt ebben az embert próbáló munkában. Pontosabban: ki.

"Sokan gratuláltak nekem az elmúlt napokban, de engedjétek meg, hogy egyet kiemeljek közülük. Van valaki, akinek a gratulációja egyszerre megtisztelő, megható és rengeteg erőt ad nekem. Pár napja kaptam tőle egy sms-t, a beleegyezésével idézek belőle egy rövid részletet:

Nagyon örülök a sikereidnek, mert megérdemled. Azért, ahogy úszol, és azért, amilyen vagy. Puszillak, Kriszti.

Köszönöm, EGERSZEGI KRISZTINA!"

- üzente Kapás Bogi az ötszörös olimpiai bajnoknak. Nem üres szavak a részéről: ötéves kora óta a legendás úszónő a példaképe.

És ezeket olvastad már?