TÜZELŐÁLLÁS

Áll a bál, kiszivárgott hír keserítette el Schumacher rajongóit

Nem erre számítottak a hónapokkal ezelőtt bejelentett dátumra váró szurkolók. Hetek óta promózzák a Schumi-filmet, de...
  • Szerző: vav

Csak 2020 negyedik negyedévében kerülhet a mozikba a legendás hétszeres Forma-1-es világbajnok német Michael Schumacher életét és pályafutását feldolgozó film - adta hírül a Bild.

Az 50 esztendős versenyzőről szóló dokumentumfilmet eredetileg idén december 5-én mutatták volna be, de az újság információi szerint a rendezőnek és a producernek több időre van szüksége.

Csak a hírverés miatt reklámozták hetek óta a róla készült filmet?
Fotó: Getty Images

A Schumacherről szóló filmben korábban soha nem látott felvételek is előkerülnek a család életéből, a legendás pilótáról pedig felesége, Corinna, édesapja, Rolf, valamint két gyermeke, Gina és a szintén autóversenyző Mick is nyilatkozik egy-egy interjúban.

„A nagy mennyiségben rendelkezésre álló nyersanyag miatt még több időre szükség van a film elkészítéséhez”

- idézte a Focus a B14 Film produkciós cég közleményét.

Miután hetek óta apró részletek közzétételével reklámozták a Schumacher-filmet, most pedig bő két héttel a tervezett mozipremier előtt lefújják az egészet, újra háborogni kezdtek a rajongók, akiknek elegük van a bálványuk körüli titkolózásból.

„Egyáltalán él még?!”;

„Ahelyett, hogy állandóan csak a marketinget nyomnák, hogy az utolsó fillért is kipumpálják a szurkolókból, jobb lenne, ha végre nyílt kártyákkal játszanának. Hogy van valójában Schumi?”

- sorjáznak az internetes fórumokon az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások.

Michael Schumacher 2013. december 29-én síbalesetet szenvedett a franciaországi Méribelben. Súlyos fejsérülése miatt sokáig mesterséges kómában tartották, majd 2014 szeptembere óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják. Állapotáról – amelyről a filmben sem lesz szó – a család nem hoz nyilvánosságra részleteket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?