TÜZELŐÁLLÁS

„Ez egy rémálom!” – elege van, durván kifakadt Babos Timi barátnője

Mladenovic szerint fogolyként és bűnözőként bánnak velük a US Openen. Ha tudta volna, mi vár rá, be sem tette volna a lábát a tenisztornára.
  • Szerző: Ripost

Babos Tímea párostársa, a francia Kristina Mladenovic szerint az amerikai nyílt teniszbajnokságon „fogolyként és bűnözőként” bánnak azokkal, akik kapcsolatba kerülhettek koronavírussal megfertőződött honfitársával, Benoit Paire-rel - jelentette az MTI.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mladenovic nagyon kiakadt a bánásmódra
Fotó: AFP

„Ez egy rémálom! Jelenleg csak arra vágyom, hogy visszakapjam a szabadságomat”

- mondta a világranglista 44. helyezettje.

Mladenovicra a legszigorúbb koronavírus-protokoll vonatkozik, ezért nem négynaponta, hanem naponta tesztelik, és kizárólag az edzések, illetve a mérkőzések idejére hagyhatja el szállodai szobáját.

A női mezőny 30. kiemeltje a második forduló szerdai játéknapján 6:1, 5:1-re vezetett az orosz Varvara Gracseva ellen, 5:2-nél négy meccslabdája volt, ellenfele mégis fordítani tudott: 7:6-ra megnyerte a második, majd 6:0-ra a harmadik szettet. „All time comeback” – magyarul: minden idők fordítása, ezzel a felütéssel adott hírt a találkozóról a US Open közösségi oldala.

„Öt-kettőnél teljesen összezuhantam. Utálatosan bánnak velünk, de ez nem mentség a vereségemre. Nem az amerikai szövetség hibája, hogy négy mérkőzéslabdát sem tudtam értékesíteni”

- utalt az Egyesült Államok Tenisz Szövetségének rendkívül szigorú előírásaira Mladenovic. Hozzátette, harminc negatív teszt ellenére is fogolyként és bűnözőként bántak vele.

„Szörnyűek a körülmények. Ha ezt előre tudom, soha nem tettem volna be a lábamat erre a tornára”

- közölte.

„Karrierem legfájóbb veresége. Csak magamat hibáztathatom, hogy nem használtam ki a lehetőségeimet. Sok sikert kívános Varvarának a folytatásra”

- üzente később Kiki Mladenovic a Twitteren.

Babos Tímea (balra) és Kristina Mladenovic
Fotó: MTI

Az első helyen kiemelt Babos, Mladenovic páros csütörtökön – magyar idő szerint – 21 óra körül a Kaitlyn Christian, Giuliana Olmos amerikai, mexikói duó ellen mutatkozik be.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?