TÜZELŐÁLLÁS

Most jelentették be, patkányokkal volt tele a bajnokcsapat öltözője!

Brutális állapotok fogadták a Honvéd amerikai tulajdonosát, amikor megvette a csapatot. Beszélt a hirtelen történt edzőváltásról is.
  • Szerző: HBK

A Budapest Honvéd nyerte meg a labdarúgó NB I-et 2017-ben, a kispesti klub 24 év után lett újra aranyérmes. Pedig nagyon mélyről kellett visszajönnie a csapatnak, erről George F. Hemingway tulajdonos őszintén beszélt az M4 Sport Sport7fő című műsorában.

„Amikor átvettem a klubot, nem volt csapat, a patkányok viszont szaladgáltak az öltözőben. A Köjál le is záratta az épületet. Ablakok nem voltak, vagy mind be volt törve, belül meg graffitiket találtunk mindenhol. Teljes nyomor volt”beszélt a kezdetekről Hemingway.

Az amerikai tulajdonos arra is kitért, miért cserélt azonnal edzőt a csapat. Marco Rossi a bajnoki cím ünneplése közben bejelentette, hogy elhagyja a Honvédot, akit egy holland edző vált a kispadon.

„Rossi február környékén döntött, hogy elmegy. Éreztem rajta, hogy elvágyik. Azt mondta, hogy szeretne egy erősebb bajnokságba igazolni, és több pénzt keresni. Ezek után, két hónappal ezelőtt meghallgattuk az utódjelölteket, így nekünk jóval a bajnokság vége előtt megvolt az aláírt szerződésünk az új vezetőedzővel” – árulta el Hemingway.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?