TÜZELŐÁLLÁS

Nagyot zakózott a Fradi, a szurkolók számonkérték a csapatkapitányt

Lovrencsics a lelátón magyarázkodott. Elégedetlen volt a hozzáállással a legjobbjait a litvánok elleni kupavisszavágóra tartalékoló Rebrov is.
  • Szerző: vav

Az Európa-liga csoportköréért küzdő, bajnoki címvédő FTC 4-1-es vereséget szenvedett Felcsúton, az NB I 4. fordulójában. A forduló meglepetésére magyarázat lehet, hogy Szerhij Rebrov vezetőedző gyakorlatilag a tartaléksorát szerepeltette, tekintettel a litván Suduva elleni kupapárharcra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nem csak a játék, ez a hozzáállás sem volt a Ferencvároshoz méltó. Az elején be kellett volna lőnünk a helyzeteinket, de a második félidőben túl sok volt a hiba. De előre kell néznünk, összeszedni magunkat, és mindent megtenni, hogy csütörtökön meglegyen a továbbjutás, méghozzá olyan játékkal, amilyet megérdemel a közönségünk”

- nyilatkozta Leandro az M4 Sportnak.

Rebrov láthatóan idegesen beszélt arról, hogy a most pályára küldött játékosain nem látta a karaktert, nem akartak úgy, mint az ellenfél. Mint mondta, ennek a miértjét tőlük kell megkérdezni. A szurkolók már megtették:

Számon kérték a szurkolók a lebőgést

A meccs után a felháborodott Fradi-tábort Lovrencsics Gergő csapatkapitánynak kellett megnyugtatnia, aki a 65. percben csereként lépett pályára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?