Létrehozva: 2016.08.21.

Mi lapul a női bugyi alatt? Ilyennek látják a férfiak a lényeget!

Akár hiszed, akár nem, a pasiknak nemcsak szexuális, hanem esztétikai élményt is nyújt a vagina. Egy kutatásban férfiak százai árulták el, milyennek látják erotikus örömeik legfõbb forrását, a nõ ölét.

Szerző Almásy Gréta

Ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat, úgy a női nemi szerv is egyedi -  mindegyik vagina különböző formájú kívülről és belülről, és ezt a buja változatosságot imádják a férfiak. A forró kéjbarlangot nem egyszerűen szűknek és izgatónak vagy lazának és asszonyosnak érzik, hanem  gyönyörűnek látják, sőt, mindenféle csodát fedeznek fel benne.

Noha a pasik egymás közt apró részletességgel beszélik ki legújabb erotikus  felfedezéseiket, nők előtt ritkán nyilvánulnak meg vagina-ügyben - ahogy a péniszükről sem szívesen beszélnek. De ez nem jelenti azt, hogy nincs véleményük! Egy frissen végzett kutatásban több száz férfi árulta el feketén-fehéren, hogyan is vélekednek a női szervről.

A férfiak szerint 8 különböző vaginatípus létezik, íme:

1. Szexi filigrán

Ha eléggé vékony és kislányos alkatú vagy, akkor valószínű, hogy ilyen a puncid. Ez a fajta vagina szűkebb, mint általában a többi, és szinte minden esetben szorosan öleli körbe a belehatoló péniszt, elképesztő gyönyört okozva a férfinak. Nem véletlenül vadásszák a pasik a filigrán alkatú lányokat: a befeszülős aktusnál nincs dögösebb, mámorítóbb szex. Persze a túl sovány alkat sem feltétlenül nyerő: szép számmal akad olyan férfi, aki nem bírja, ha a nő "bök" az ágyban.

2. Érett asszonyi szemérem

A szeméremajkak vitálisan duzzadtak, izgatóan összezárnak a kisajkak fölött. A középen húzódó gyönyörvonal csábítóan hívogat, nincs finomabb, mint felfedezni, mit is rejt a buja kehely. Csókolj bele puhán, laza nyelvvel ízleld meg e testnedvektől párás, puha rejteket!

3. Sima és azonnal bevetésre kész

Mindig ápolt, teljesen simára borotvált és pedáns. Vagina a legszexisebb csomagolásban. Erre a típusra azonnal farkasétvágyad támad,  belekóstolnál, amint lekerül a bugyi.  A puha simaság megnyitja  az intim rejteket, ahol a gyönyörök kútját reméled. A titok nyitja a bársonyos puhaság: ez a punci tökéletesen van szőrtelenítve mindenhol. Kívül-belül is precízen, így várja, hogy csókod megédesítse. 

4. A szakértő

A tapasztalt nők vaginája. Tisztában van vele, hogy mire képes és kellő tudatossággal használja is, amit a természet adott. A péniszre éhes hüvely azonnal kitárulkozik, ahogy izgalomba kerül és szinte egyből ráharap a lényegre. Itt akár multiorgazmusra is készülhetsz, és egynél többmenetes kéjes éjszakákra. 

5. Bőségvagina

Picivel ducibb és több husi jellemzi mint a többit, és mégis a nagyon izgató kategóriába sorolják. Szépen ápolva, kis szeméremszőrzettel a klitorisz felett - egyenesen bolondulnak érte!

6. Retro vagina: vissza a 70-es évekhez!

Tulajdonosának inkább a kényelem a fontos, borotválni csak a combok feletti részen szokta, a többi megmarad "a la natur" stílusban. Orális szexnél nem a legkívánatosabbnak tartott, és kicsit megnehezíti a behatolást is. Persze bizonyos helyzetekben a pasik is megértőek ezzel a típussal. 

7. A kukucskáló

Ennél a típusnál kilátszik a csikló, a pasik szinte egyből rávetnék magukat, annyira hívogató és kívánatos, ahogy meredezik izgalom hatására. Tökéletes játékszernek tekintik, amit minél hamarabb be szeretnének venni. Ráadásul az a mítosz járja, hogy ezzel tulajdonosa nagyobb orgazmust tud megélni vele.

8. A szűzies

Igazán szálkás és szűk típus, szerencsés tulajdonosa makulátlanul használhatja, gyorsan záródik és szoros belül is. A férfiak kedvence, hiszen minden egyes  lökést intenzíven éreznek. Ebben a felállásban valójában nem kell aggódnia sem a nőnek, sem a férfinak a saját mérete miatt egy cseppet sem. 

Ne feledd, tökéletes vagina nincs - mindegyik a saját különbözőségében gyönyörű. S hogy tényleg mennyire különbözőek, azt egy brit művész gipszlenyomataival meg is örökítette, fotókat itt találsz az oldalán a The Great Wall of Vagina alatt. 

 

 

 

 

 

origo.hu

Döbbenetes látogatást tett Zelenszkijné, erre senki sem számított

origo.hu

Magyar Péter gazdasági vezetője és új anyósa elítélt bűnöző

borsonline.hu

Szakított Schobert Lara és szerelme - íme a részletek

magyarnemzet.hu

Lehet egy tippje, tíz ukrán menekültből mennyi dolgozik Németországban

ripost.hu

Kőkemény IQ-teszt: kiemelkedő az intelligenciád, ha ezt megfejted

hirtv.hu

Megcsappanni látszik a Magyar Péter-turné közönsége

origo.hu

Zámbó Krisztián rossz híreket kapott az orvosától

mindmegette.hu

Túl sok az eper? Ezzel a módszerrel fagyasszuk le, hogy egész évben élvezhessük

ripost.hu

Erre a 3 csillagjegyre idén felejthetetlen nyaralás vár

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Szoboszlai miatt egymásnak ugrottak; könnyek szöktek Klopp szemébe

origo.hu

Ne maradjon le! Foglaljon most időpontot álmai nyaralására egy titkos horvát tengerparton! (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

ÉLETMÓDI

100 dollárt kérnek ezért a farmerért, nincs is anyaga!