SZTÁR

Szerző WB

Létrehozva: 2024.03.31.
Módosítva: 2024.03.31.

Mága Zoltán végre visszakapta, amit a csalók elvettek tőle

Mága Zoltán hosszú hónapok után visszakapta közösségi oldalát.

Hosszú hónapok küzdelem után végre visszakapta Facebook-oldalát Mága Zoltán. Minderről egy posztban tájékoztatta követőit, melyben leírta: a bűnözők nem csak a személyes fiókjához fértek hozzá, de a fiókhoz rendelt számláról is leemelték a pénzt, oldalát pedig elárasztották különböző kéretlen videókkal, ráadásul a hackerek ezt követően Mága rajongóitól is megpróbáltak pénzt kicsikarni a művész nevében.

Többen kérdezték, hogy elvették-e vagy eladtam-e a felületet. Természetesen nem adtam el. De az oldal jogos tulajdonosaként nem érvényesíthettem a jogaimat. Habár a saját Facebook profilomból kizártak, ettől függetlenül próbáltam értesíteni a követőimet, hogy visszaélnek a nevemmel és vigyázzanak, hogy ne legyenek a csalók áldozatai. Próbáltam figyelmeztetni mindenkit, semmilyen körülmények között ne adják meg a személyes adataikat, senki se adjon adományt a nevem alatt futó álprofiloknak, az adathalászoknak, mert én magam sosem kértem ilyet a közönségemtől követőimtől 

– írta, hozzátéve: a hackerek a YouTube-csatornáját is támadás alá vették, ám azt pár nap alatt sikerült visszaszereznie. A Facebook esetében viszont végül a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztályához kellett fordulnia.

"Hálásan köszönöm a Nemzeti Nyomozó Iroda áldozatos munkáját – ők segítettek az ügy felgöngyölítésében!" – emelte ki, folytatva: 

Legfőbbképpen pedig Nektek köszönöm, hogy kitartottatok mellettem! Nagyon boldog vagyok, hogy újra találkozhatunk – még ha virtuálisan is – és közvetlenül is el tudjuk ismét érni egymást. 

Sok százezer honfitársam, magyarok százezrei hazánkban és szerte a nagy világban újra követhetik művészi és közéleti tevékenységemet, értesülhetnek magyarországi és nemzetközi koncertjeimről, jótékonysági eseményeimről. 

Bejegyzése végén kiemelte: a következő napokban frissíti az oldalát, hogy bepótolja az elmúlt nyolc hónap történéseit, valamint beszámoljon a közelgő eseményekről:

Igyekszem minden információt megosztani a tervezett hazai és határainkon túli jótékonysági koncertekről, a 2024. április 27-én Budapesten az MVM Dome-ban rendezendő „Mága Zoltán - 50 év koncert” jubileumi eseményről és természetesen a 2025-ös esztendőt köszöntő XVII. Budapesti Újévi Koncertről is.

Köszönöm, hogy továbbra is itt vagytok velem, itt álltok mellettem, figyeltek rám és bizonyítjátok, hogy az igaz barátok nem csak a jóban, hanem a bajban is kitartanak egymás mellett! Kívánok mindenkinek boldog és szeretettel teli, áldott húsvéti ünnepeket!" zárta sorait.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sokkoló: alkoholista lett Anne Hathaway

origo.hu

Király Viktor ezzel a módszerrel fogyott 16 kilót

borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

mandiner.hu

Könnyen rákot okozhat, ha így issza a kávét

ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

magyarnemzet.hu

Kitörhet a harmadik világháború: követelik a Taurus átadását Ukrajna számára

origo.hu

Különleges vallomást tett Tóth Gabi

travelo.hu

Derékig érő vízben ragadott magával egy brit turistát a cápa

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Sztárparádé: Mága Zoltán születésnapi koncertje igazi társadalmi esemény volt

SZTÁR

Diana hercegné: Nem Kamilla tette tönkre a házasságunkat!

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó