HŰHA

„Nagyon gyorsan fejlődök” – pankrátornak készül az Exatlon szexi sztárja

Szabó Franciska miután kiesett az Exatlon Hungary versenyéből, összecsomagolt és Amerikába költözött. A Bajnok szeme előtt komoly cél lebeg: pankrátornak készül.
  • Szerző: Ripost

Szabó Franciskát egy ország a szívébe zárta az Exatlon Hungary harmadik évadában, ám a Bajnoknak idő előtt búcsúznia kellett egy sérülés miatt. Ennek ellenére nem tört össze, sőt, Amerikában kezdett új életet. Franci úgy döntött, pankrátorként mutatkozik be a világnak, ám a céljáig még hosszú az út. Most a közösségi oldalán számolt be arról, hogyan halad a tervével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szabó Franciska műsorvezetőként is bizonyíthatott

Szabó Franciska megállíthatatlan, pankrátornak készül (Fotó: TV2)

„Nagyon sűrűek a napjaim, többféle sportágban kell most készülnöm, hogy jelentkezhessek a WWE-be. Úgy érzem, még nagyon sokat kell fejlődnöm, de gyorsan haladok. Az összes edző azt mondja, hogy ott a helyem, ami szerintem nagyon biztató. Mivel én eléggé maximalista vagyok, a külsőmre is szeretnék figyelmet fordítani, hogy az egyik legjobb formával érkezzek meg oda. Úgy gondolom, nagyon jó referencia lenne, ha jövőre megszerezném a Pro-kártyát is wellnessben” – kezdte a bejelentkezésében Franciska, aki nagyon komoly napirend szerint készül a nagy megmérettetésre. Az edzések mellett például az étkezésére is kőkeményen oda kell figyelnie.

„A napjaim általában úgy néznek ki, hogy korán reggel kelek és megyek kardiózni. Utána tíz órától szokott lenni brazil jitsu edzésem, ahol technikailag fejlesztem magam, emellett pedig egy tök jó állóképességet is ad. A délutánjaim pedig a pankrációról szólnak. A napi két-három edzés mindig megvan, mellette pedig dolgozom és igyekszem tartani a diétámat” – tette hozzá az egykori Bajnok.

Francira a tengerentúlon talált rá a szerelem

Francira a tengerentúlon talált rá a szerelem (Fotó: Instagram)

Amerikába költözött

Franciska nem hezitált sokat a jövőjével kapcsolatban, miután fel kellett adnia az Exatlon Hungary versenyét. Pár hét regenerálódás után repülőre ült és meg sem állt Amerikáig. Most már hónapok óta megállás nélkül edz, hogy elérhesse az álmait.

Rátalált a szerelem

Franci nem csak a karrier álmait valósítja meg az Egyesült Államokban: a szerelem is rátalált. Egy huszonegy évvel idősebb férfi oldalán találta meg a boldogságot.

„Egy edzőteremben dolgozom. Itt is kerestem magamnak edzőt, aki felkészít a versenyekre. Annyira jól sikerült, hogy össze is melegedtünk, már együtt is élünk. Huszonegy évvel idősebb nálam, de nem zavar, nagyon sportos, jól tartja magát” – árulta el a LifeTV reggeli műsorában szeptemberben.

Esélyes volt a győzelemre

Franci elképesztő teljesítményt nyújtott az Exatlon Hungary versenyében, mindenki a döntőbe várta, azonban egy csúnya lábsérülés miatt idő előtt búcsúznia kellett. A drámai hír nem csak a nézőket, de a versenytársakat is sokkolta. Ráadásul hosszas gyógyulás várt az egykori Bajnokra: sokáig a műtét is levegőben volt, ám végül megúszta Franci a beavatkozást.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?