LOVE

A szakítás hozott szerencsét Dobrády Ákosnak és Iszak Esztinek

Iszak Eszter és Dobrády Ákos hét éven át éltek amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban, amíg végül a szakítás mellett döntöttek. Alighanem szerencsét hozott nekik a különválás, hiszen a minap szinte fej-fej mellett jelentették be, komoly mérföldkőhöz érkezett az életük.
  • Szerző: Ripost

Sokan felkapták a fejüket hétfőn, amikor alig 40 perc különbséggel Iszak Eszter és Dobrády Ákos megosztotta a nagyközönséggel életük egyik legfontosabb pillanatát. Amíg a TNT együttes frontembere első gyereke örömhíréről számolt be, Iszak Eszter is nagy bejelentést tett: egy fotóval mutatta meg követőinek, hogy Gyurta Dániel még februárban a Maldív-szigeteken megkérte a kezét, tehát immáron menyasszony lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Eszter és Ákos hét éven át voltak együtt, és bár sokan számítottak arra, hogy ők ketten egymás oldalán öregszenek meg, de végül feladták az örökös küzdelmet.

Ákos és Eszter 2011-ben jöttek össze, hét évig tartott a kapcsolatuk (Fotó: Bors)

A kapcsolatuk 2011-ben már eleve nem indult könnyen. Hol különváltak, hol pedig újra összejöttek. Egy idő után pedig nem beszéltek a magánéletükről, így gyakran azt sem lehetett tudni, hogy éppen egy párt alkot­nak-e vagy mosolyszünetet tartanak… A csinos műsorvezető végül 2018-ban jelentette be, hogy Ákossal felbontották a jegyességüket, kapcsolatukat pedig végleg lezártnak tekintik. A kenyértörésnek talán éppen az volt az egyik oka, hogy bár a pár szeretett volna közös gyermeket, próbálkozá­saikat nem koronázta siker. Dobrády akkor így nyilatkozott:

„Volt egy-két dolog, amin nem tudtunk változtatni, és ami nem jelentett garanciát arra, hogy egyfelé mutat az életünk, és hosszú távon működőképes lesz a kapcsolatunk. Igyekeztünk megmenteni az éveinket, de végül feladtuk„ – mondta két és fél évvel ezelőtt az énekes.

Az egykori álompárból Eszter volt az, aki a szakítást követően viszonylag hamar „talpra állt”. 2019 nyarán már lencsevégre kapták egy nyári fesztiválon, ahol új kedvesével, Zsolttal bulizott. Ez a kapcsolat azonban tiszavirág életűnek bizonyult, hi­szen év végén már nem voltak együtt. A műsorvezető akkor az ATV-n, Bochkor Gábor műsorában beszélt arról, hogy pszichológus segítségét kérte, mert nem találta a helyét az életben. A terápia ébresztette rá, hogy számára nem a férfi az igazi.

A műsorvezető ezután sem maradt sokáig szingli, hiszen négy hónappal később a Bors olvasója kapta lencsevégre, amint az olimpiai bajnok Gyurta Dániellel szoros egyetértésben vásárolgatott egy budai bevásárlóközpontban. A jelek szerint gyors ütemben fejlődött kettejük kapcsolata, hiszen a sportoló tíz hónap után kérte meg Eszter kezét.

Gyurta Dani mellett révbe ért Eszter (Fotó: Bors)

Dobrády Ákos szerelmi élete nem volt ennyire kalandos. Ő a szakítás után majd két évig egyedül maradt, és várt az igazira, akiről tavaly decemberben beszélt először, de akkor is csak annyit ismert el, hogy alakulóban van egy kapcsolata. Vélhetően időt akart nyerni, hiszen ha utána­számolunk, Ákos kedvese már az első trimeszter végén járhatott akkoriban a babával. Persze mindez nem is számít, hiszen a lényeg, hogy Eszter és Ákos majd három évvel a szakításuk után megtalálták a tökéletes boldogságot, és végre mindketten révbe értek.

Ez is azt bizonyítja, hogy a szakítás volt az egyet­len út a boldogság felé, ez hozta meg végül a szeren­cséjüket.

Ákos már haza is vitte szerelmét és kisfiát

Dobrády Ákoséknál kedden nagy volt a jövés-menés, miután két nappal a kis Bende Mór születése után már haza is térhetett a család. Az énekes családtagjai egymásnak adták a kilincset, hogy ha csak néhány percre is, de láthassák az apróságot, aki éppen úgy kiváló egészségnek örvend, mint a kismama.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?