LOVE

Dobrády Ákos elárulta: ezt teszi vele a várandós kedvese – Videó!

Dobrády Ákos júniusra várja az első gyermekét a kedvesével, Nikivel. Az énekes kiegyensúlyozottabb, mint valaha, és a magánéletéről is beszélt.
címkék:
  • Szerző: ripost

Már csak alig több, mint egy hónap, és Dobrády Ákos végre a kezében tarthatja a kisfiát!

A TNT frontembere hosszú évek óta készült az apaságra, ami most a szerelme, Niki oldalán megadatott számára.

Dobrády Ákos hamarosan apa lesz

Dobrády Ákos hamarosan apa lesz
Fotó: TV2

Az énekes boldogabb, mint valaha, a Mokka nézőinek pedig arról is mesélt, hogyan telnek otthon a napjaik, és mi az, amit a várandós párja nem hajlandó nélküle tenni.

„Most a súlyomat nehéz tartani, mert a kedvesem folyamatosan jön a cukorkákkal és az édességekkel, és neki mániája, hogy nem tud úgy enni, hogy engem nem etet közben. A pandémia miatt keveset tudtam konditerembe járni, kevesebbet tudtam mozogni, ellenben minden reggel azt látom, hogy találkozom egy gömbhallal a tükörben” – fogalmazott humorosan Dobrády Ákos.

Az énekes célja most az, hogy fittebbé váljon, mert szeretne életerős apuka lenni, aki rengeteget játszik a kisfiával és jó példával jár el előtte.

Emellett szakmai szempontból is muszáj fejlesztenie az erőnlétét, a TNT ugyanis idén ünnepli a huszonötödik születésnapját. A jubileum alkalmából Ákosék nagykoncertre készülnek júliusra, és reméli, hogy ennek a járványhelyzet javulása miatt nem is lesz akadálya.

„Gyakorlatilag egy éve nem dolgozunk, és ez az életünk része huszonéve. A koncerteken töltődöm fel, ott nyer értelmet minden, amiért eddig dolgoztam, így mind lelkileg és mentálisan nehéz időszakon vagyunk túl. A babavárás viszont azért megédesítette ezeket a hónapokat, heteket” – árulta el az énekes.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?