LOVE

Fájdalmakkal ébredt fia születése másnapján Dobrády Ákos

Dobrády Ákos a világ legboldogabb emberének érzi magát, mióta két héttel ezelőtt megszületett első gyermeke, Bende Mór. Nehezen önti szavakba érzéseit...
  • Szerző: Buster

Dobrády Ákos minden szabad idejét kéthetes kisfia és kedvese mellett tölti, és, mint mondja, képtelen betelni Bende Mórral. Az énekes most a LifeTV Ébredj Velünk Extra című műsorában beszélgetett az apaságról Joshi Bharattal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dobrády Ákos

Fotó: LifeTV

Az előadó mérhetetlen szeretettel beszél kisfiáról, aki már több gyermekdal születésére is ihlette őt. „Minden reggel úgy ébredek, hogy a kisfiam köztünk alszik. Én felé fordulok és minden illatot kiszagolok belőle. Spontán dalokat írok, amikbe belefogalmazom a nevét, és már komplett nóták is születtek, melyek majd hallhatóak lesznek a Kicsi Gesztenye Klubban is. Egyszerűen szétfeszíti a mellkasomat a szeretet” - mesélte a LifeTV stúdiójában Ákos, aki a születés perceiben mindvégig ott volt párja mellett.

„Természetes szülés volt és én végig ott voltam a kedvesem mellett. Másnap pedig izomlázam volt, mert én is toltam vele” - árulta el nevetve az énekes, aki arról is mesélt, hogy komoly csörtéket folytattak szerelmével a névválasztás tekintetében, mire rátaláltak a Bende névre, ami végül mindkettőjüknek tetszett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?