SHOWBIZ

Budapesten szeretne rendőr lenni az Exatlon győztese

Szeretne a fővárosba költözni, amihez persze munkaadója engedélyére is szüksége lesz.
  • Szerző: Ripost

A Halker-Király Team büszkesége, Busa Gabi 23 évvel ezelőtt szeretett bele a kick-boxba, amelyet 2019 novemberéig űzött versenyszerűen. Ekkor már a háta mögött tudhatott aranyérmeket hozó világbajnokságokat, ám az ügyességi és akadálypályás versenyekből álló Exatlon megnyerését szerinte nem érdemes összemérni a korábbi sportsikereivel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Amit nagyon tudtam hasznosítani a kick-boxból, az a koncentráció volt, mert szerintem nem az akadálypályán dőltek el a versenyek, hanem a végén az ügyességi feladatoknál, szóval igazából az számított, hogy ki tud jobban fókuszálni az adott időben. Én ezt a saját sportágamból vettem, mivel ott is háromszor két perc egy meccs, abba kell belesűríteni mindent” - mondta Gabi, aki már a műsor megnyerése előtt a közönség egyik kedvencévé vált, és sportágára is felhívta a figyelmet.

„Nagyon szeretném, hogyha ez a műsor jó lenne arra, hogy minél több gyerek elkezdjen sportolni, és ha már sportol, akkor miért ne a kick-boxot válassza? Már személy szerint is kaptam olyan üzeneteket, hogy szeretnének elkezdeni kick-boxolni, és kérdezik, hogy hol lehet belevágni. Örülnék, ha ezt a népszerűsítő munkát valamilyen formában később is tudnám folytatni” – fogalmazott a tévésztárrá lett kick-boxos. A háromszoros világelső több szempontból is tervez még a küzdősporttal. Szeretne edzőként besegíteni csapatánál, illetve a sokaknak nehézséget okozó versenysúly beállításával kapcsolatban is vannak ambíciói.

Fotó: Kovács Tamás/MTI

„Szeretnék dietetikát vagy valamilyen táplálkozástudományt tanulni, és ez által segíteni a csapatnak, a gyerekeknek a munkáját”- mondta el Busa Gabriella, aki a sportos elfoglaltságok mellett rendőri karrierjét is folytatni fogja. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági nyomozójaként tevékenykedő kick-boxos a hivatásos munka tekintetében is változás előtt áll, szeretne ugyanis Budapestre költözni, amihez persze munkaadója engedélyére is szüksége lesz

„Jelenleg illetmény nélküli szabadságon vagyok, júliusban megyek vissza dolgozni Szegedre, de azt tervezem, hogy a fővárosban folytatom az edzői és a rendőri munkát is”– mondta el Busa Gabriella.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?