SZTÁRDZSÚSZ

Magyar énekesnők, akik a szemünk láttára lettek igazi bombanők!

Számos hazai híresség felnőtté válását végigkövethettük, fiatal tehetségeink az évek alatt kislányból valódi nővé váltak. A Ripost összegyûjtötte azokat az előadókat, akik a legnagyobb átalakuláson mentek át.
  • Szerző: MMB.

Jó pár évvel ezelőtt félszegen, szerényen álltak a színpadra, ma viszont már magabiztos, dögös dívaként lépnek a mikrofon mögé. Énekesnőinknek ugyanis nem csak a hangja, de kinézete is rengeteget változott az évek alatt. Így a világhírnév mellett, a férfiak szívéhez is egyre közelebb kerültek.

Tóth Gabi

A Megasztár felfedezettjét tizenhat évesen ismerte meg a nagyközönség, hangjával már akkor elsöprő sikereket ért el. A fiatal lány azonban sokáig nem találta a helyét a hirtelen jött rivaldafényben, kinézetét ennek köszönhetően számtalanszor megváltoztatta.

A vörös és szőke, vadóc tinédzserből azonban ma már érett, kiegyensúlyozott előadó lett, akihez komolyabb külső is dukál. Tökéletes idomait pedig szerencsére nem csak szerelmének, de követőinek is szívesen megmutatja.

Lola

A huszonhét éves énekesnő tíz éve a magyar popipar meghatározó alakja, aki ma már nem csak énekhangjával, de bombasztikus alakjával is felhívja magára a figyelmet.

Habár a férfiak nagy bánatára már nem a szinglik táborát erősíti, azért még mindig kedveskedik rajongóinak egy-egy dögös fotóval. Reméljük, ha feleség lesz, akkor is megtartja ezt a jó szokását…

Hien

A TV2 tehetségkutatójában tizennégy éves korában tűnt fel a vietnámi származású énekesnő, aki ma már nemcsak itthoni, de külföldi karrierjét is kezdi kiépíteni.

Hien az évek múlásával cuki kislányból igazi bombázóvá vált, aki természetes szépségével és bájos mosolyával szinte minden pasit le tud venni a lábáról. Bár egyelőre úgy tűnik, hogy őt jelenleg nem a randizás, sokkal inkább a tanulás és a karrierépítés köti le.

Radics Gigi

A Megasztár 6 győztese az ország egyik legjobb és legdögösebb énekesnője is egyben. Gigi tizenkilenc éves kora ellenére megtalálta saját stílusát, amit legfőképpen a letisztultság jellemez.

Neki ugyanis nincsen szüksége egy kiló sminkhez ahhoz, hogy elnyerje a férfiak elismerését. Főleg nem most, hogy minden jel szerint megtalálta élete párját.

Patai Anna

A leglátványosabb átalakuláson mindenképpen A Dal idei versenyzője ment át, hiszen ő még csak tízéves volt, amikor 2010-ben feltűnt a Megasztárban. Sokan a mai napig a kis Annaként emlékeznek rá, pedig a tizenhat éves énekesnő most már kicsit sem hasonlít akkori önmagára.

Hosszú szőke hajának és csábos tekintetének köszönhetően ugyanis már most felvehetné a versenyt idősebb kollégáival.  

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?