Létrehozva: 2015.10.30.

Friderikusz küldte haza a megtört Árpa Attilát

A Music FM reggeli mûsorában, az Önindítóban végre tiszta vizet öntött a pohárba Friderikusz Sándor, és elmesélte, hogy miként is zajlott a nagy port kavart Árpa Attila interjúja.

Az elmúlt napokban attól volt hangos a sajtó, hogy Árpa Attila faképnél hagyta Friderikusz Sándort, ám ennek fele sem igaz. A műsorvezető most tiszta vizet öntött a pohárba és Bochkor Gáboréknak elmesélte, hogy miért fulladt kudarcba 10 óra után a 24 órásra tervezett forgatás.

Eddig még sosem fordult elő az Összezárva Friderikusszal című műsor történetében, hogy valaki ne bírta volna ki a 24 órát. Ördög Nóra, Tóth Gabi, Varnus Xavér és még sokan mások csinálták már végig a műsort, Árpa Attila viszont nem. A producer saját maga mondta el a kamerák előtt, hogy nem volt jó ötlet odamenni, és lehetséges, hogy a tévés szereplésekkel is fel kéne hagynia.

Friderikusz úgy emlékszik, hogy már az első perctől zárkózott volt a Árpa, és egy pillanatig sem volt kedve mesélni. Egyszavas válaszai pedig teljesen megölték a legendás tévés érdeklődését is.

Nem hagyott faképnél, nem állt fel, hosszú érési folyamat volt. Nem tudom, hogy hány órát nyűglődtünk. Miután én is rosszul éreztem magam, és láttam, hogy bármerre megyek mindenhol fadarabnak bizonyul Attila, így egy idő után az embernek nincsen kedve egy fadarabot szóra bírni

- kezdte Friderikusz a Music FM reggeli műsorában, az Önindítóban. Fridiben semmiféle harag sincs Árpával szemben, sőt azt is hangsúlyozta, hogy egyszerűen a producer csak rossz passzban volt, és nem ellene vagy a műsor ellen irányult a viselkedése.

Én hívtam fel, én kértem fel, akkor nagyon lelkes volt, és elmondta, hogy csak nekem ült volna le.

Miután Friderikusz visszanézte a felvételeket volt olyan perc, ahol 16 kérdést tett fel Árpának, de a színész-rendező mindenre csak egy-egy szóval válaszolt. A műsorvezető azt mondja, hogy Attilában volt igény arra, hogy kialakuljon egy párbeszéd, de valahogy ez mégsem valósult meg. Amikor már kezdett elharapódzni a kellemetlen hangulat a stúdióban, még maga a műsor producere, Hajdú Péter is próbált Árpa lelkére beszélni.

Egy pillanatra meg is szakadt a felvétel és bejött Hajdú Péter, mert kívülről is látták, hogy kínos a dolog. Senki nem értette, hogy mi van. Én csak kérdeztem, mint egy golyószóró, de semmire nem érkezett válasz

- mesélte Friderikusz, aki maga is értetlenül állt a dolog előtt.

Egy adott ponton ő már mondogatta finoman, hogy nem tudja, hogy van-e értelme annak, hogy folytassuk. Megnyugtattam magam, hogy nem miattam, ő is mondta, hogy abszolút nem miattam, sőt ez egy felismerés. Õ nem boldogtalanul, hanem boldogan menne haza, és akkor mondtam, hogy ne feszítsük tovább a húrt.

Friderikusz Sándor maga ajánlotta fel Árpának, hogy inkább menjen haza, mert már annyira kínos volt az összezártság, hogy megtörni látta a producert.

Tulajdonképpen egy megtört kisfiú volt egy pillanatra, ami arc láttán nekem nem volt más választásom. Mert ez is csak egy műsor, nem kell az embernek ilyenkor továbbmenni, mint a határig. Én ilyenkor ebből a helyzetből kiengedek egy embert, hiába az a szabály, hogy de nem lehet. Semmi nem éri meg jobban, mint hogy én ne okozzak egy embernek maradandó vagy emlékezetes sérüléseket. Mikor láttam a kisfiú Árpa Attilát inkább azt mondtam, hogy menjen haza.

A műsorvezető elmondta, hogy úgy tudja, hogy Árpa nem veszi fel a műsorért járó gázsiját, annak ellenére, hogy adásba megy a vele forgatott anyag.

 

origo.hu

Újabb fordulat a háborúban: letarolták az oroszok Ukrajnát

origo.hu

Tovább fokozódik a háborús őrület - videó

metropol.hu

Dávid Petra durván beszólt a magyar kajakosnak

hirtv.hu

Ottó: Épelméjű ember számára elképzelhetetlen, hogy fölvegye a feleségét úgy, hogy ő nem tud róla + videó

metropol.hu

Házasság első látásra: micsoda változás, Bogit hirtelen fel sem ismertük

vg.hu

Kényszerleszállást kellett végrehajtania Besenyei Péternek egy katonai bázisrepülőtéren – fotó

origo.hu

Autóbalesetet szenvedett Curtis csapata

mindmegette.hu

Szaftos, ízletes lesz a végeredmény: így készül a Hasselback csirkemell

ripost.hu

Saját fia leplezte le Zámbó Jimmy nagy titkát - Videó

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Összetörte a gyász Szandi szívét: „Sosem fogom elfelejteni”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztárja sosem gondolta volna, hogy egy legenda lesz a mentora

SZTÁRDZSÚSZ

„Tudni kell viselkedni” – kiverte a biztosítékot a Házasság első látásra bombázója

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Heti TOP5: Társra lelt a Házasság első látásra sztárja, Kőgazdag Aurélt nem engedték érettségizni és Jákob Zoli is elmondta a véleményét

SZTÁRDZSÚSZ

Lola elárulta: ez a titka a sztárok csodás ruháinak – Galéria

SZTÁRDZSÚSZ

Nem úszta meg Mazsi: jelnek veszi, ami az utcán történt vele

SZTÁRDZSÚSZ

Gelencsér Timi megmutatta rég nem látott tesóját