Létrehozva: 2015.12.07.

Cicanadrágos ficsúrból lett az ország kedvence a Hungary's Got Talent zsűritagja

Linczényi Márkó neve nem mondott sokat az országnak, mikor az RTL Klub tehetségkutatójában feltûnt az ítészek között. A the Kolin zenekar frontembere mára a nõk és az ország kedvence lett, de évekkel ezelõtt még a hazai társadalmat sértegette megbotránkoztató megnyilvánulásaival.

Amikor elindult a Hungary's Got Talent, kevés embernek mondott bármit is a sármos fiatalember, Linczényi Márkó neve. Pedig már 2008 óta bizonyítja a tehetségét, a the Kolin zenekar frontembereként.

"1983. október 21-én születtem. Ronda kisgyerek voltam, nagyon aszimmetrikus fejjel. Visszahajló szárú szemüvegem volt, ami mindig kidörzsölte a bőrt a fülemnél, ráadásul az egyik szememnél le volt tapasztva. Rondák voltak a fogaim is és nagy tokám volt"

- mesélte még 2009-ben gyerekkoráról a Velvetnek.

2012-es ballépésével vált először közismertté a neve, miután országos botrányt okozott, ugyanis elég csúnya kritikát fogalmazott meg a magyar társadalomról gátlástalansága miatt.

 

Bevett szokása volt Márkónak, hogy minden egyes fellépésükön megcsókol egy nőt. Épp Pécsen koncertezett a zenekar, amikor véresre verték az énekest a showelem miatt, ugyanis a kiválasztott hölgy párja épp ott állt a nő mögött. A férfi felment később a színpadra, és ököllel úgy szájba vágta az énekest, hogy a koncertet is félbe kellett szakítani, hisz ömlött a szájából a vér.

Márkó a verés után azt mondta, hogy az ütés és a varrás nem fájt neki, de az igen, hogy mocsári kulturálatlanság folyik az országban, főleg vidéken. Védekezésül azt is elmondta, hogy a kiválasztott lányok önszántukból csókolóztak vele, de van pár olyan felvétel is Linczényiről, amin tapossa vagy éppen rátérdel a szinte magatehetetlen nőkre.

A korábban botrányos és felháborító ruhákban, vagy éppen félmeztelenül színpadra lépő énekesért viszont most egy ország rajong. Nők ezrei küldenek neki pucér képeket, és elképesztően megnőtt a követőinek a száma. Linczényi azt mondja, hogy a korábbi, magamutogató, határokat átlépő énekes már nagy részben a múlté.

"Attól még, hogy a cicanadrág tett ismertté, nem hordhatok életem végégig cicanadrágot. Bár a civil Linczényi Márkó mindig is egy visszafogott, szorgalmas, rejtőzködő ember volt, ez a szélsőségesen liberális, kozmopolita ficsúr, aki minden konvenciót áthág, az pedig a színpadi énem jellemzői voltak mindig is"

- jelentette ki a hvg.hu-nak adott interjújában a 32 éves énekes, aki 2011-ben azt is elmondta, hogy évente 40 csókot vált a koncertjein, "általában hölgyekkel".

Márkó őszintén beszélt arról is, hogy évekkel ezelőtt bármit odaadott volna, csak azért, hogy szerepelhessen. Ma már ezzel azonban nem kell foglalkoznia, ugyanis főműsoridős ítészként ő lett a nők ideálja és sokak bálványa. Márkó régebben annyira nem rettent meg a magamutogatástól, hogy az egyik bulvárlapnak még a heréit is megmutatta. Sőt arról is beszélt, hogy többször akarta már megverni a közönség a megjelenése miatt.

"A Kolin frontembere persze még mindig ficsúrabb, mint én a magánéletben. De Mick Jagger sem rázza otthon a fenekét egyfolytában. Visszatekintve tehát egyáltalán nem bánom, hogy annak idején például megmutattam a heréimet a Velveten. Az a here nagyon fontos volt, hidd el! Anyukám mondta régebben, hogy kisfiam, ez olyan közönséges és alpári, miért kell ezt? De mondtam neki már akkor: Édesanyám, nyugodj meg, ez a here még nagyon sokat fog hozni nekünk..."

 

Az énekes tisztában van azzal, hogy országos ismertségét a műsornak köszönheti. Úgy fogalmazott: "Most milliók úgy látnak, hogy ott van valaki, akiről azt sem tudják, hogy ki az". Márkó sokat változott az eltelt évek alatt, amit saját bevallása szerint egy nőnek köszönhet.

"El kell, hogy mondjam: az énektanárnőm nővé változtatott, egy empatikus lényt faragott belőlem. Tőle tanultam meg, hogy csak akkor fog tetszeni az embereknek az, amit csinálok, ha nem azzal foglalkozom, vajon mi tetszik nekik, hanem hogyha magamnak tudok megfelelni."

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megkóstolta a macskaürülékből készült kávét Jákob Zoltán - videó

origo.hu

Ukrajna beismerte, pillanatokra a teljes összeomlás

borsonline.hu

Felfedte titkát a Hazatalálsz gyereksztárja: ezt tervezi a jövőjével

mandiner.hu

Kövessék a pénzt! – a CIA egykori specialistája kitálalt az Északi Áramlat felrobbantásáról

metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

mandiner.hu

Cseh Katka titka nem titok többé, lebukott a díszpinty

origo.hu

Megrázó vallomást tett válásáról a TV2 sztárja

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Penelope Cruz 50 évesen is igazi bombázó - galéria

SZTÁRDZSÚSZ

Ilyet még nem láttál! Marics Petivel koncertezhetne a Romantic

SZTÁRDZSÚSZ

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

SZTÁRDZSÚSZ

Friss fotón a terhes Iszak Eszti: a tengerparton mutatta meg gömbölyödő pocakját