Létrehozva: 2022.10.31.
Módosítva: 2022.10.31.

Zimány Linda olyasmiről vallott, amiről még sosem - Videó

Zimány Linda ugyan korát tekintve még nagyon messze áll az öregedéstől, de ha már összefutottunk vele, rákérdeztünk, hogyan viszonyul az idő múlásához.

Szerző Ripost

Dr. Zimány Linda nem az a fajta híresség, aki azt hiszi, hogy soha, de soha nem öregszik meg. Ugyanakkor kicsit sem tart az idő múlásától, aminek több oka is van. Az egyik az, hogy édesanyja jó példával áll előtte abban a tekintetben, hogy hogyan kell méltósággal viselni az idő múlását. Lindával egy rendezvényen futottunk össze néhány napja, ahol neki szegeztük a kérdést: milyen viszonyt ápol a ténnyel, hogy az örök fiatalság elixírje még mindig csak fikció? 

Zimány Linda a Just Clear Awardson
Fotó: Szabolcs László / Ripost

"Szerintem én jó viszonyt ápolok az öregedés gondolatával, bár még nem vagyok elég idős ahhoz, hogy félelemként gondoljak rá. Szóval azért kérdezz rá erre úgy húsz év múlva! Egyelőre jó gondolataim vannak a témáról. Úgy érzem, hogy már most karban tartom annyira a testem és próbálok odafigyelni arra, hogy jól érezzem magam a bőrömben, hogy később meghálálja majd."

Egyébként pedig muszáj elfogadni az idő múlását, mert az úgyis jön magától.

"Ebben a tekintetben egyébként jó példaként áll előttem anyukám, aki jövőre lesz hetven éves. Ha úgy öregszem majd, ahogyan ő, akkor az tökéletes lesz" - mondta a Ripost-nak Linda, akinek már arról is konkrét elképzelése van, hogy, miként éli majd az életét, ha néhány X-szel idősebb lesz. 

"Abban bízom, hogy még akkor is azzal a párommal leszek együtt, aki már az utolsó és akitől a gyermekem születik. Úgy képzelem, hogy tök jófejek leszünk, ülünk a házunk előtt egy padon és "ötyézünk", vagyis megbeszéljük a világ dolgait és közben nagyon boldogok vagyunk. Ez a ház pedig lehet akár Galgahévízen is, vagy bárhol, hiszen simán lehet, hogy egyszer azt mondom, hogy meguntam ezt a pesti őrületet és elköltözöm, hiszen eleve vidéki lány vagyok" - magyarázta a modell, aki sajnos még nem ismeri azt a férfit, akit elképzelt. 

"Sajnos még nem találkoztam azzal a férfival, aki...! Ez egyébként nehéz ügy, hiszen fontos, hogy olyan párt találjon az ember, akivel el tudja képzelni, hogy jól érzi magát azután is, hogy vége van számukra az úgymond aktív éveknek és már csak ketten maradnak egymásnak. Egyébként ebből a szempontból is jó példa van előttem és talán ez is az oka annak, hogy még nem találtam meg az igazit, vagy az igazi nem talált meg engem. Nagyon klasszikus értékrendet hoztam magammal otthonról és a szüleim a mai napig együtt vannak. Voltak problémáik az életben, de mindet megoldották együtt. És ugyanez igaz a nagyszüleimre is. Őket tényleg csak a halál választotta el..." - magyarázta Zimány Linda, aki a beszélgetés során arra is kitért, hogy miért is van nehéz dolga amiatt, hogy édesapját tekinti etalonnak a férfiasság mércéje szerint. 

Meglehet, hogy az apukám által magasra tett léc is megnehezíti a párválasztásomat, de én akkor sem szeretnék, vagy tudok alá menni annak, amit otthon láttam, látok.

"A mai világban az én korosztályomban lévő fiúk, vagy talán még a kicsit idősebbek is egy teljesen más, gyorsabb világban szocializálódtak és felgyorsult a párkapcsolati téma is. Nekem nagyon nem tetszik, amit a tágabb környezetemben is látok, vagyis, hogy amint vége van egy kapcsolatnak, máris keresik a következőt" - fejtette ki Linda, aki egyébként a civil életben is igyekszik helytállni. Továbbra is jogászként dolgozik egy ügyvédi irodában és nem tartja kizártnak,  hogy később akár főfoglalkozásává váljon ez a terület. 

 

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így bántalmazta feleségét Magyar Péter - itt a teljes rendőrségi jegyzőkönyv!

origo.hu

Itt van Putyin váratlan bejelentése

metropol.hu

Titkok a Hazatalálsz forgatásáról - Metropol

vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

hirtv.hu

Itt a bizonyíték: Niedermüller Péter valóban a saját veje, Horn Gábor üzleti köreit látta sokmilliós megbízással

origo.hu

Nevet változtatott és külföldre költözött a Megasztár egykori énekesnője

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 29.: a Kos rászánja magát a lépésre, a Nyilast fellelkesíti egy ügy

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

54 éves lett Uma Thurman: íme a legemlékezetesebb pillanatai – galéria

SZTÁRDZSÚSZ

"Szuper szexi" - dögös vadmacskaként hódít Tolvai Reni

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi a luxuscikkekről is lemond az állatok javára

SZTÁRDZSÚSZ

Sztárok kontra rossz idő - Támadnak a szeszélyes évszakok