Létrehozva: 2023.03.15.

Itt a bejelentés: Visszatér Bereczki Zoltán

A színész-énekes nehéz hónapokat tudhat maga mögött, de mára úgy fest, túl van a nehezén. Bereczki, aki nemrégiben visszaadta minden szerepét a Centrál Színházban, hogy főállású apuka lehessen, most újra útnak indult.

Decemberben robbant a hír, miszerint Bereczki Zoltánnak le kellett mondania minden előre leszervezett koncertjét egy makacs torokgyulladás miatt. Az énekes először nem gondolt semmi komolyra, ám első orvosi konzultációk után kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj, mint hinné és, hogy kénytelen lesz lemondani az összes buliját annak ellenére is, hogy rengeteget dolgozott a csapatával a tökéletes koncertélményen. 

Bereczki Zoltánnak minden koncertjét le kellett mondania Fotó: Tv2

A torkában keletkezett gyulladás olyan intenzív volt, hogy a kezelőorvosa végül némaságra ítélte, így a zenésznek esélye sem volt a több állomásos koncertkörútját teljesítenie. Zoli érthetően nagyon csalódott volt a diagnózisa hallatán, attól pedig komolyan meg is ijedt, amikor kiderült, hogy ha nem változik hamarosan az állapota, akár örök életére probléma lesz a hangszálaival, aminek egyenes következménye, hogy befejezheti az énekes karrierjét, amit mindennél jobban szeret. 

Főállású apuka akart lenni 

A gyógyulás lassú napjaiban Bereczki újabb elhatározásra jutott, ráébredt, hogy szeretne sokkal több időt tölteni a kisebbik lányával, a 19 hónapos Flórával, ezért vissza adta a Centrál Színházban az összes szerepét, hogy olyan apuka lehessen, amilyen mindig is szeretett volna lenni. 

"Azért adtam vissza a szerepeimet, mert apuka akartam lenni, és félig ezt nem lehet csinálni. Nagyon vágytam arra, hogy ezt most, ebben a körben, jól csináljam. De most sem tudhatom, jól csinálom-e... A tegnapi fürdetésnél például a gyermekemről levettem a pelenkát, ő pedig visongva rohangált körbe a lakásban... Nem tudtam, hogy ezen meg tudok hatódni, de úgy látszik, igen. A nagyobbik lányomtól is meghatódom, jó dolgai vannak..." nyilatkozta a témában Bereczki Zoltán, aki immár csak a Centrál Színházban játssza a saját darabjait, illetve koncertezik, de napközben főállású apa.

Nagyon várta a visszatérést  

A márciusi visszatérést nagyon komoly munkafolyamat előzte meg. A színész-énekesnek újra kellett treníroznia a hangszálait, hogy ki tudja énekelni azokat a hangokat, melyekkel a torokgyulladás következtében meggyűlt a baja, mostanra pedig úgy tűnik, hogy a hangja végre újra a régi. 

"Most pótoljuk be a decemberi lekötött és elmaradt koncerteket, nagy izgalommal és lelkesedéssel vágtunk bele az Álmodozó címet viselő turnéba" – mondta a Metropol megkeresésére Ferenczi Orsolya, a zenész menedzsere.

"Az elkövetkező napokban megjárjuk Szlovákiát, az Eötvös10 Művelődési Házat, Szolnokot és végül megérkezünk a MOM Kultba, április 21-én. Zoli rendkívül motivált, tele van energiával és nagyon boldog, hogy újra találkozhat a közönségével" – fejezte be a megszólalását a szakember. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sokkoló: alkoholista lett Anne Hathaway

origo.hu

Király Viktor ezzel a módszerrel fogyott 16 kilót

borsonline.hu

Itt van Tóth Andi utódja: Ő lehet Marics Peti új barátnője

mandiner.hu

Ne szórakozz a fradistákkal, főleg ha a Ferencváros polgármestere vagy: szanaszét verték Baranyi új polgárpukkasztó szobrát

ripost.hu

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

magyarnemzet.hu

Itt a teljes jegyzőkönyv, így fenyegette Magyar Péter a feleségét

origo.hu

Különleges vallomást tett Tóth Gabi

astronet.hu

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

ripost.hu

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kellemetlen: Till Attila nagyon megszívta, erre még ő sem számított

SZTÁRDZSÚSZ

54 éves lett Uma Thurman: íme a legemlékezetesebb pillanatai – galéria

SZTÁRDZSÚSZ

"Szuper szexi" - dögös vadmacskaként hódít Tolvai Reni

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi a luxuscikkekről is lemond az állatok javára