Létrehozva: 2023.04.02.

Tóth Andi és Marics Peti is meglepő hírrel a heti listán

Tagadhatatlan tény, hogy a két fiatal híresség szakítása most a csapból is folyik. Mégsem ezzel vívtak ki előkelő helyet a Ripost legolvasottabb cikkeinek listáján.

Ahogyan az már lenni szokott, most is egy ötös rangsorban mutatjuk meg, mely cikkeinkre kattintottak a legtöbben ezen a héten. A listán természetesen szerepel Tóth Andi és Marics Peti is, akik nem a szakításuk hírével értek el szép helyezést a héten. Felkerült a rangsorra G.w.M is egy kínos fotóval, de szépen pörgött a Weisz-Nádai-Szabó tengelyen kialakult furcsa szerelmi sokszög is és sajnos egy gyászhír is befért a TOP 5-be.

Tóth Andi, kutyájával vigasztalódik Fotó: Instagram

Tóth Andit az ágyban fekve kapták lencsevégre a barátjával

 

Nos, a hét eseményeinek tükrében sejthető, hogy Tóth Andi nem Marics Petit ölelve látható az említett fotókon, hiszen a fiatalok már nem is élnek egy fedél alatt. Andi kutyájával, Bailey- vel vigasztalódik, aki természetesen az ágyba is követheti imádott gazdáját, és él is a lehetőséggel, szabályosan kitúrja az énekesnőt…

 

Lesújtó hírt közölt a színház: hosszú, súlyos betegség után elhunyt a magyar operaénekesnő

 

Életének 65. évében hosszú, súlyos betegség után elhunyt Szonda Éva operaénekes, a Szegedi Nemzeti Színház örökös tagja. A budapesti születésű művésznő egész pályafutása Szegedhez kötődött. Nemzetközi színpadokon is fellépett, például Szingapúrban Santuzzaként, Frankfurtban Mária Lujzaként, Nagy-Britanniában Rosinaként aratott szép sikert. 

G.w.M kölyökként sem volt szégyellős Fotó: Tv2

 

Kínos fotó került elő G.w.M-ről, azonnali lépéseket tett Kulcsár Edina férje

 

G.w.M egészen fiatalkora óta tevékenykedik a zeneiparban, így nem csoda, ha fiatalabb éveiből is vannak még fent fotók róla a közösségi oldalain. A rapper régen se volt szégyellős: előkerült ugyanis egy olyan fotó, amelyen hiányos öltözetben pózol a kamera előtt. Egészen pontosan alsónadrágban látható, miközben "Boldog Mikulást" kívánt mindenkinek a fotó melletti poszt szövegében. A kép nagy port kavart, aminek a híre valószínűleg a rapperhez is eljutott. Órákkal később ugyanis a fotóját törölték az Instagram-oldaláról, már nem elérhető.

Marics Peti és Istenes Bence folyamatosan szívják egymás vérét Fotó: Bors 

„Lecseréltelek” – üzent Marics Peti

 

A népszerű énekes itt utalhatott volna arra is, hogy Tóth Andi kiadta az útját, de egyáltalán nem erről volt szó. Akkor még nem… 

Továbbra is egymásnak üzenget a közösségi médiában Marics Peti és Istenes Bence. Mint arról korábban írtunk, a műsorvezető legutóbb azzal kapcsolatban mondta el az igazságot az énekesről, hogy nem akármilyen öltözékben zsűrizett a Sztárban Sztárban. 

"Nem, nem, ezt nem az IstenEst-ben bukta el. Nem tudom, valaki mással szemben lehetett fogadási para.." – mondta Istenes Bence, majd a videóhoz azt is írta:

"A kesztyűt külön kiemelném!!!" 

Marics Peti legutóbb a Puskás Arénából üzent a barátjának, ahol élőben szurkolta végig a magyar fociválogatott bolgárok ellen aratott sikerét. "Lecseréltelek tesóm" – írta viccesen egy Instagram-sztoriban megosztott videó alá, amelyen nem mással, mint Sebestyén Balázzsal volt látható.

Újra támad a Nádai Anikó és Weisz Fanni exe... Fotó: Bors

 

Nádai Anikó és Weisz Fanni közös exe Szabó Zsófinak udvarol?


"Az az újévi fogadalmam, hogy véletlenül se legyek szerelmes!" – ezzel a kijelentéssel indította a 2023-as évet Szabó Zsófi, akinek viharos körülmények között ért véget a lányregényekbe illő eljegyzése Shane Tusuppal tavaly. Ám azóta már többször összeboronálták műsorvezető társával, Miller Dáviddal, akivel gyakran igencsak heves szívecskézést folytatnak az Instagramon egymás posztjai alatt és a közös bejegyzéseikben. A Zsófi rajongói által favorizált "munkahelyi szerelemből" azonban a jelek szerint semmi nem lett, hiszen a fiatalok egymás iránti nyilvános lelkesedése alábbhagyott az elmúlt hetekben. Van viszont valaki, aki megjelent a sztáranyuka posztjai alatt, és láthatóan nagy rajongója Zsófinak, hiszen szinte mindegyik fotóját azonnal lájkolja. 

A lelkes lájkoló pedig nem más, mint Nádai Anikó és Weisz Fanni közös exe, Bókay Gergő, aki ugyan álnéven van fent az Instagramon, de anno Weisz Fanni sokszor megjelölte a közös képeiken mrbky-t. Ugyanis Gergő előző ismert párja a siket modell volt. Zsófi pedig a már említett Shane Tusup menyasszonya volt, és vele hasonlóan indult a románca, mint amit most láthatunk. 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tovább tart a veszprémi kézilabdabotrány, a dánok képtelenek elfogadni a vereséget

origo.hu

Itt van Oroszország feltétele a békéhez!

borsonline.hu

Nem akárki kürtölte világgá, Szoboszlai Dominik sorsdöntő hírt kapott

mandiner.hu

Táppénz: könnyen kiderülhet a csalás, ha gyanút fog a munkáltató

metropol.hu

Hilda: “Van, amit teljesen másképp éltem meg”

magyarnemzet.hu

Milák Kristóf csúcsa megdőlt, erre senki sem számított

origo.hu

Katasztrófával fenyegeti a NATO-t Oroszország

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztárjai is feltűnnek majd a Miss Influencer Hungary versenyében

SZTÁRDZSÚSZ

Zokogva közölte barátnője: elhunyt a Survivor játékosa

SZTÁRDZSÚSZ

"Tervezett baba?" - Nekiestek a netezők a terhes magyar reality sztárnak

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hír: Kárpáti Rebeka állapota sokkal súlyosabb, mint gondoltuk