Létrehozva: 2023.12.03.
Módosítva: 2023.12.03.

Heti TOP5: Kiderült, ki rabolta el Demcsák Zsuzsa szívét, Krausz Gábor pedig intim titokról lebbentette fel a fátylat

Ezeket a cikkeket olvasták a héten a Ripost-on a legtöbben.

Demcsák Zsuzsa nemrég szép kis zűrzavart okozott a közösségi médiában, amikor nem sokkal a válása után kissé nehezen értelmezhető bejegyzésben árulta el, hamarosan gyűrű kerül majd az ujjára. Bár sokan azt hitték, csak viccel, a műsorvezetőt valóban eljegyezték, ám Zsuzsa továbbra is igencsak rejtélyesen viselkedett, semmit sem árult el arról a férfiról, aki az indiai Krishannal történt válása után elrabolta a szívét. Sokak szerint túl hamar esett szerelembe. Nem váratta sokáig a kíváncsiskodókat, és egy 24 órán át elérhető Facebook-történetben mutatta meg azt a férfit, aki elrabolta a szívét, és akivel együtt tervezi leélni a hátralévő életét. Korábban az egyik napilapnak nyilatkozott a titokzatos kedvesről.

Ami igaz és amit lehet rólam tudni, az az, hogy valóban el vagyok jegyezve. 

Úgy döntöttünk a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik, és ezt szeretnénk is megtartani.

 "Azt gondolom, elég annyi, ha megerősítem, hogy valóban eljegyeztek” – ecsetelte fülig érő mosollyal körülbelül egy hónappal ezelőtt.

Demcsák Zsuzsára újra rátalált a szerelem Fotó: Markovics Gábor

Vajna Timi állhat a titokzatos virágcsokrok mögött

Nemrég még arról írtunk, megrongálták Damu Roland sírját, most pedig egy meglepő pletyka jutott a temtőben dolgozók fülébe. A színész nyughelyén egy ismeretlen rendszeresen nagy csokor virágot hagy. A szóbeszéd szerint Damu egykori kedvese, Vajna Tímea lehet a megbízója a virágfutárnak. A Ripost munkatársának Roland unokaöccse, Tóth István megerősítette, hogy valóban rendszeresen látnak „idegen” csokrot a síron, így elképzelhetőnek tartják, hogy akár Timi is küldhette. Mint kiderült, a több temetői dolgozó is egy fiatal nőt látott a színész sírjánál, akit feltehetően Vajna Tímea kért meg. Nem is csoda, hogy az özvegy nem személyesen látogatja egykori exét, tekintve közös múltjukat. Feltehetően Timire nem vetne jó fényt, ha ott látnák, de akkor miért is küldet virágokat? Talán egyfajta vezeklés vagy bűntudat? Az okát valószínűleg örökre homály fedi!

Nemrég megrongálták Damu Roland sírját, most pedig titkos virágcsokrok díszítik az emlékművet Fotó: Máté Krisztián

Babát kért születésnapjára a TV2 sztárja

Stana Alexandra és Meggyes Dávid csaknem két éve alkot egy párt. Bár gyűrű még nincs az ujjukon, a hírek mégis családalapításról szólnak. Korábbi nyilatkozataikban többször is elhangzik, hogy beszélnek már a gyerekvállalásról. Ráadásul egy kislányt szeretnének. A Párharc kamerái előtt egy pillanatra újra felmerül a babakérdés, ugyanis a vállalkozó születésnapját ünnepelte a forgatások ideje alatt. Dávidnak volt egy érdekes kívánsága: mégpedig egy kislány. Persze a pár már többször beszélt a nyilvánosságnak terveikről. A Párharc kamerái mégis egy olyan pillanatot kaphattak el, amikor csak egymás között említik meg a családbővítést. A megható szituációra Szandra csak annyit reagált: Még beszélünk róla.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid a Párharcban
Családot szeretne Stana Alexandra szerelme Fotó: TV2

Krausz Gábor nem mindent foghat meg Mikes Anna testén

Több hónapnyi gyakorlás után Krausz Gábor és Mikes Anna jól kiismerték egymást. A táncosnő Krausz Gábort birkatürelműnek titulálta. A sztárséf azonban kiemelte, van, ami kiborítja: mégpedig az, ha a csinos nő megérinti egy bizonyos ponton. A TV2 kisfilmjében Anna elárulta, mi az, amivel ki lehet akasztani hétről hétre ügyesebbé váló tanítványát. „Gábor nagyon türelmes ember, valami nagy dolognak kell történnie, hogy ki tudjam akasztani. Erre még nem volt példa” – vallotta Mikes Anna, majd hozzátette: Hát mondjuk én türelmetlen vagyok, az neki nem tetszik… De birkatürelme van. Krausz egy grimasszal jelezte, hogy azért akad valami, amit nem kedvel. Van ugyanis egy része, ami tabu Anna számára… „Tényleg nehéz engem kihozni a sodromból. De ha a hajamba beletúrsz, arra tudok morcos lenni!” – mondta a séf.

Krausz Gábor és Mikes Anna, Dancing with the Stars, extra
Krausz Gábor és Mikes Anna antim titkot árult el Fotó: TV2 Play

Felismerhetetlenné vált Vajna Timi arca

Az Amerikában élő üzletasszony egy igazi kaméleon. November 30-án ünnepelte a 41. születésnapját. A közösségi oldalakat elnézve, Timi nem kerített nagy feneket az évfordulónak, vagy ha mégis, akkor nem tartotta annyira fontosnak, hogy erről az Instagramon is megemlékezzen. Az viszont biztos, hogy a külsejét megújította, méghozzá igencsak látványos módon. Az csak egy dolog, hogy kék kontaktlencsével dobta fel a megjelenését, hiszen ez egy ideiglenes változtatás. Ám a kommentelőknek az is feltűnt, hogy Timi ajkai jóval teltebbek lettek, így minden jel arra mutat, hogy meglepte magát egy ajakfeltöltéssel.


 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez a legnagyobb gödör, amelyet ember valaha ásott a Földön - képek

origo.hu

Itt van Oroszország feltétele a békéhez!

borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

vg.hu

Három magyar hotel Európa legjobbjai között – mutatjuk a listát

ripost.hu

Mikor lehet füvet nyírni, és hol kötelező? Íme a szabályok

hirtv.hu

Nagyon komoly összeget utalt egy monacói bankszámlára a hídpénzbotrány kulcsfigurája

origo.hu

Hihetetlen felvétel, UFO-t rögzített egy kamera az Egyesült Államokban

travelo.hu

Búcsút int a budapesti állatkert jegesmedvéje, siessetek, ha még látni szeretnétek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztárjai is feltűnnek majd a Miss Influencer Hungary versenyében

SZTÁRDZSÚSZ

Zokogva közölte barátnője: elhunyt a Survivor játékosa

SZTÁRDZSÚSZ

"Tervezett baba?" - Nekiestek a netezők a terhes magyar reality sztárnak

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hír: Kárpáti Rebeka állapota sokkal súlyosabb, mint gondoltuk