TESZT

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.04.07.

Melyik házba nyitnál be? Elárulja lelked rejtett titkait

Válassz egy házat és tudd meg, vajon mi bujkál mélyen a lelkedben. Izgalmas ez a teszt!

Hat különböző épületet mutatunk most neked. Válaszd ki, amelyik elsőre valamiért megragadja a tekinteted. Nincs jó vagy rossz válasz, hallgass a belső hangodra! Ezután nézd meg, mit üzen a lelked a legmélyebb bugyrából. Izgalmas ez a teszt!

 

1. Titkon arról álmodozol, hogy végre egy kicsit elvonulhass a világtól. Lelked pihenésre, felüdülésre vágyik. Teljesen elzártad magad elől az érzéseidet, van mit feldolgozz, csak arra a hétköznapi rohanás, a munka, a család nem ad lehetőséget. Legszívesebben egy kis házikóban töltenél egy hétvégét. Merd bátran felvállalni önmagad. Nézz szembe a múltaddal! 

2. Néha úgy érzed, az élet nem adta meg neked mindazt a jót, amit érdemelsz. Lelked mélyén valakire féltékeny vagy, amiért neki több jutott az életben. Érthető, hogy vágysz te is a kényelemre, és a szépségre, de nézz magadba, és gondold végig, hogy ezért mindent meg is tettél-e. Változtass egy kicsit az életeden, tűzz ki célokat, és még az is lehet, hogy ha végigmész ezen az úton, képes leszel megteremteni magadnak az álmaidat. Tegyél érte!

3. Szereted a hazádat, valamint vonzódsz a vidéki élethez.  Az is lehetséges, hogy olyan titkokat őrzöl a tudatalattidban, melyeknek köze van a hazához, a régi szokásokhoz, az őseidhez. Legszívesebben bebarangolnád az országot? Tervezz meg egy remek kirándulást, vagy akár több hétvégére szóló túrázást. Kutasd fel az őseidet, de lehet, az is segít, ha családfát készíttetsz. 

4. Megmagyarázhatatlan számodra, de mindig is azt érezted, hogy egy másik családhoz tartozol. Soha nem találtad igazán a helyed. Ideje tisztázni magadban azt, mit is szeretnél, hová is tartozol, ki is vagy valójában. Ha letisztul benned a kép, rátalálsz valódi otthonodra, önmagadban. Merj a szívedre hallgatni, ne csak a fejed vezéreljen!

5. Te szeretsz szórakozni, imádod a társaságot. Kalandozol, de már legbelül legszívesebben megállapodnál. Családot szeretnél, gyerekeket, egy szép házat. De ezen az úton még nem igazán indultál el. Ha bármi akadálya van, te tudsz tenni ellene. Nézz szembe a valósággal, mi rejtőzik benned, ha végre bevallod magadnak is, hogy ez igaz, lesz esélyed mindent meg is teremteni hozzá. Kezdj bele!

6. Olyan időszaka van az életednek, amikor fognád magad és elindulnál a nagyvilágba. Lelked azt súgja, indulj el. Természetesen, ha bárkit vagy bármi fontosat magad mögött hagysz, csak felelősségvállalás mellett tedd azt. De nem lehet egy életen át csak ábrándozni valamiről, és elnyomni ezeket az érzéseket. Váltsd valóra az álmaidat, ez a te életed!

 

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gyönyörű lányok a Magyarország szépén - nézzen képeket a válogatóról!

origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

borsonline.hu

Hamarosan rendkívüli szerencse fog rámosolyogni erre a 4 csillagjegyre

vg.hu

Az orosz-ukrán háború 796. napja – Újra visszavonulásra kényszerültek az ukrán csapatok, egyre rosszabb a helyzet a fronton

ripost.hu

Gáspár Laci üzent: Még a saját székletét is többre tartja, mint a követőjét

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Félmeztelenül fotózták A Nagy Ő bombázóját

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESZT

Válassz egy szimbólumot, és kiderül, mit tartogat számodra a jövő

TESZT

A legtöbben elhasalnak rajta: zseni vagy, ha megfejted - Fotó

TESZT

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

TESZT

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

TESZT

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

TESZT

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

TESZT

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

TESZT

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog