Létrehozva: 2024.04.10.
Módosítva: 2024.04.10.

Idén nyáron öltözz Nanushkába! Ezek lesznek a legmenőbb darabok

Mik az idei tavaszi-nyári szezon újdonságai? Mi a márka kiemelt ruhadarabja?

A fehér az egyik örökösen visszatérő, ám mindig friss tavaszi-nyári szín, ami idén is kiemelt szerepet kap. Különböző árnyalatokban, az optik fehértől a krémig, a fehér az egyik fő szín az idei SS szezonban, ami megjelenik különböző anyagokban, a női és férfi kollekcióban egyaránt, egészen a kötött pulóverektől az Okobor™ táskákig.   

Egy másik idei tavaszi-nyári trend a rövidnadrág, ami tökéletes egy blézerrel párosítva egy elegánsabb look-hoz a nyári estékhez. A Nanushka ezt a trendet különböző szempontokból is megközelítette, fehér Okobor™ rövidnadrág is található a kollekcióban, sőt rózsaszín selyem viszkóz anyagban is.    

Ezenkívül, az idei tavaszi-nyári kollekcióban az egyik fő trend a Polo inspirált darabok. Ez a trend az egyik kiemelt tavaszi-nyári ruhadarabunkban, a Robbie ruhában egy váratlan anyagban testesül meg. A földig érő, rövid ujjú Póló ruha, amin tojáshéj és vanília sárga csíkok vannak, Okobor™ anyagban lett elkészítve, aminek köszönhetően már a hűvösebb kora nyári napokon lehet hordani.  

Fotó: Nanushka

Mi az idei év kihagyhatatlan kiegészítője?

Idén kihagyhatatlan egy merészebb táska, mint például a Jen Fringe táskánk, ami az egyik klasszikus táskánknak egy új értelmezése. Ezen az újradolgozott szatén táskán hosszú rojtok vannak, amik különlegessé és egyedivé teszik. Nemcsak a táskákkal lehet feldobni egy look-ot, hanem a napszemüveg is kihagyhatatlan nyáron. Új napszemüveg dizájnok találhatóak az SS24 kollekcióban, mint például, amiket szár helyett lánccal kell a fül mögé rögzíteni.  

Fotó: Nanushka

Mi az idei tavaszi-nyári kollekció ruha anyaga?

Az idei tavaszi-nyári kollekcióban a szatén és jersey folyékony formák létrehozására lettek alkalmazva. Ez a két anyag elengedhetetlen a nyárra. Szatén férfi ingek és női ruhák egyaránt találhatóak a kollekcióban, amik nyári koktél estékre vagy akár esküvőkre is tökéletesek. Ezentúl az idei SS női ruházatot a selyem viszkóz tweed és sztreccs bársony jellemzi.

A bordás jersey-re terített és átkötött selyemsálak pedig kontrasztot teremtenek mind a ruha szerkezetében, mind az esztétikai hatásban. Ez a kollekció megtestesíti a Nanushka egyedi márkaszellemét az emelt szintű kézműves és koncepcionális technikák révén.   

Fotó: Nanushka

Mi a tanács, hogyan legyünk divatosak idén a jó időben? Kevesebb vagy több ruhadarab, mi a szabály kánikulában?

A kánikulában nem az a lényeg, hogy mennyi réteg van rajtunk, hanem az, hogy milyen anyag. Nyáron a szatén és a selyem viszkóz anyagok a legszellősebbek és legkényelmesebbek. Az idei tavaszi-nyári kollekcióban ez a két anyag található a női és férfi ruhákban egyaránt, váratlan sziluettekben és kivágásokkal, amiktől még szellősebbek és egyediek ezek a darabok.  

Fotó: Nanushka

Mikor jelenik meg a tavaszi-nyári kollekció a boltokban? Mit ajánlasz az olvasónak, hol vásároljon (mi a kedvenc bolt BP-i mellet?)

Már elérhető a tavaszi-nyári kollekció a boltokban és online is. Mindegyik boltunk egy kicsit más élményt kínál a vásárlóknak, mivel mindegyiknek megvan a saját karaktere, miközben megőrzik a Nanushka jellegzetes márkaszellemét. A budapesti üzletünk mellett, Londonban és New Yorkban is van boltunk, ezenkívül még kettő Kínában, egy Chengdu-ban és egy Shanghaiban.  

Mi az, amit csak ettől a márkától kaphatunk meg a nyárra?

A nyugati stílusú esztétika és a magyar vidéki szinergiájából merítettünk ihletet ehhez a kollekcióhoz. A kézművesség és az új örökség mindig a kollekcióink középpontjában áll, és ez az, ami megkülönbözteti a Nanushkát a többi márkától. Minden kollekcióban az a cél, hogy a hagyományos technikákat ötvözzük a modern sziluettekkel. A nyári kollekcióban például az Okobor™ csomókkal elért szövetblokkolással is összpontosítunk a nomád részletekre.  

Van-e celeb, aki már a nyári kollekcióba belekóstolt?  

A nyári kollekciónkat már viselte Gillian Anderson a Grazia UK címlapján. Ezenkívül Clara Amfo is viselt egy ruhát az SS24 kollekcióból a Hunger magazin címlapján, James Norton pedig a nyári kollekciónkban jelent meg a One Love sajtóeseményén.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Minden száj tátva marad a Real-sztár őrjítően szexi, új barátnőjének fehérneműs képeitől - galéria

origo.hu

Király Viktor ezzel a módszerrel fogyott 16 kilót

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

mandiner.hu

Könnyen rákot okozhat, ha így issza a kávét

metropol.hu

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

magyarnemzet.hu

Kitörhet a harmadik világháború: követelik a Taurus átadását Ukrajna számára

origo.hu

Különleges vallomást tett Tóth Gabi

ripost.hu

Eddig tartott a tavaszias idő? Nem várt fordulatot vesz az időjárás

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

YESSS

Olaszország legkiválóbb múzeuma adott otthont a magyar alkotásoknak a Milan Design Week alatt

YESSS

Egyetlen farmerben járnak idén nyáron a francia nők, válaszd ezt te is!

YESSS

Nagy visszatérő: ez a farmer lesz a tavasz befutója

YESSS

Felrobbant a TitkTok, ez lesz 2024 legdivatosabb hajszíne! Vigyázz, ha tényleg kipróbálod

YESSS

Itt az új mikrotrend: figyeld a tornacipőt!

YESSS

Katalin hercegné bájosan mutatja meg a friss divatot

YESSS

Ez a bikini lesz a nyár legnagyobb divatja

YESSS

Zseniális melltartó trükk: hogy ez miért nem jutott eddig eszedbe?