YESSS

Kaia Gerber Nanushka-ruhában pózol a Vogue videójában

Egyre több híresség hordja a magyar márka ruháit.
címkék:
  • Szerző:

A Nanushka fantasztikus ruhakölteményei egyre népszerűbbek a hollywoodi sztárok körében, Rihanna, Joey King, Regé-Jean Page, Katy Perry és Jennifer Lawrence is előszerettek viselik ezeket a szetteket, és Hailey Bieber ruhatárában is van egy-két darab. Ezúttal ismét egy új sztár, Kaia Gerber tette le a voksát a magyar divattervező mellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nanushka

Fotó: Youtube

Az amerikai Vogue néhány napja arra kérte Cindy Crawford gyönyörű modell lányát, tartson egy bemutatót, amiben beszél egy kicsit arról, milyen ruhát vesz fel a hét egyes napjain.

Az újság egyébként rendszeresen kér meg hírességeket, hogy mutassanak be hét különböző szettet, amelyeket a hét napjain viselnének, legyen az munkamegbeszélés, kávézás, otthoni pihenés vagy vacsoraparti. Ezen a héten a szupermodell, a modellként dolgozó Kaia Gerber engedte be a Vogue-nézőit a kulisszák mögé és mutatta meg a ruhatát, hogy milyen ruhákat hord a legszívesebben.

A szerdai napon teljesen feketébe öltözött, hosszú nadrág és csizma mellett pedig egy Nanushka tervezésű fekete, vegán bőrből készült blézert választott, melyben remekül mutatott.

 

A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. befektetési stratégiájával szárnyaló Nanushka az elmúlt években az egyik legdinamikusabban fejlődő márkává vált. Kollekcióikat viszonteladókon keresztül 40 országban forgalmazzák, online értékesítéssel pedig több mint 100 országban van jelen a Sándor Szandra által megálmodott brand.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?