YESSS

Na végre! Nem feszengenek többé a nők, ez lesz a tavaszi divat

Nagyon laza trenddel érkezik a tavaszi női kollekció. Kényelmes cuccokat viselhetsz, idén a divatban ez most mindent visz!

Stílus, kényelem, laza elegancia a tavasz mottója. Idén is igaz, hogy a kevesebb néha a több. Nem kell a divatban most sem túlvariálni mindent, letisztult fazonok, nadrágok, blúzok, egyenes szabású ruhák, kötött ruhadarabok jellemzik ezt a kifinomult sítlust. A farmer persze most is a kedvencek között lesz, szinte biztos, hogy nem megy ki a divatból. Íme néhány varázslatos szett:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Halvány, hosszú kardigán, nagyon meghatározza egy farmer és egy kék blúz kombinációjának stílusirányát

Divat

Fotó: Northfoto.com

2. A már említett egyenes szabású, kötött ruha kardigánnal – fiatalos, könnyed, fantasztikusan jó viselni is!

Ruha

Fotó: Northfoto.com

3. Kis virágos, rövid kardigán egy nadrághoz a hétköznapok kedvence lehet.

Divat

Fotó: Northfoto.com

4. Bővebb fazonú, világos nadrághoz egy kötött fehér mellény elegáns és nőies is egyben.

Elegancia

Fotó: Northfoto.com

5. Dobd fel a divatos fekete nagdrágod, egy mintás, magas nyakú mellénnyel!

Stílus Fotó: Northfoto.com

Tudtad?

A nők egészen a tizenötödik századig nem hordtak bugyit. Később az intim alsónemű elterjedése forradalmi változást jelentetett, azonban a korabeli holmiknak közük sem volt a mai formás kis darabokhoz; inkább mondanánk idomtalan, óriási bugyogónak ezeket. Az igazi nadrágforradalom viszont akkor kezdődött el, amikor felpattantak a biciklinyeregbe és tekertek a csajok.

Vagyis a nadrágdivatban igazi fordulópontot hozott az ipari fejlődés: az első világháború után ugyanis rengetegen kezdtek biciklizni; nem maradhattak ki a nők sem. A nagy divatmárkák pedig meghallották a kor szavát és elkezdtek a nők számára szabadidős nadrágokat gyártani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?