YESSS

Megreng a föld, úgy érkezik a szerelem: erre a három jegyre biztosan rátalál nyáron a boldogság

Az idei évben hatalmas változásokat hoznak a csillagállások; sokan most találják meg életük párját is. A szerelemhoroszkóp szerint három jegy kimondottan szerencsés lesz e téren, a következő hónapok sorsdöntők lehetnek!
címkék:
  • Szerző:

A tavalyi év nehézségei után a szerelemhoroszkóp is biztató dolgokat jósol: idén rengetegen megállapodnak végre, és megtalálják életük párját. Idén különleges bolygóaktivitásnak lehetünk tanúi az Ikrek-Nyilas tengelyen, ami elemi erővel mozgatja meg a kozmikus energiákat. Sokak életében most következik a várva várt fordulat, mások az eddigi munkájuk gyümölcsét aratják le. A szerelemhoroszkóp szerint három csillagjegyre eszméletlen erővel csap le a szerelem idén nyáron; ha akarnának, se tudnának ellenállni a vonzásnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

Lassan nyílnak meg a Bakok

Fotó: Pixabay.com

A Bakok az év elején minden energiájukkal a munkájukra koncentráltak, így a magánélet háttérbe szorult. Ám a tavaszi bolygóállások elkezdték megnyitni az érzelmi kapukat, ami azt is jelenti, hogy most már készen állnak egy elfogadó, megértő, hűséges partnerre. Bár a Bak jegyűek bizalmát ki kell érdemelni, idén nyáron kevésbé lesznek szigorúak. Júniusban olyan belső változások indulnak meg bennük, amik lelki békét, harmóniát és szeretetet hoznak. Így nyitott szemmel járnak, és meglátják, amikor majd megérkezik a mindent elsöprő szerelem.

Nehezen érkezik a boldogság a Halaknak

Halak jegyében

Fotó: pixabay.com

Az idei év a Halak jegyűek számára érzelmileg nehezen indult, ám nyáron az élet mindenért kárpótolja őket. Ezek a hónapok új szerelmet hoznak a számukra, amiben úgy érzik, végre megtalálták a lelki társukat. Egy dologra kell ügyelniük: ne hallgassanak a rossz nyelvekre, ezt a kapcsolatot ugyanis sokan rossz szemmel fogják nézni. Ha a szívükre hallgatnak, idővel a kedélyek is megnyugodnak, és végre megtalálják társuk mellett azt a harmóniát, amit kerestek.

Mindent elsöprő románcra számíthat a Bika

Fotó: Pixabay.com

A Szaturnusz korlátozó hatása miatt a Bika jegyűek úgy érezhetik, hogy idén valahogy minden nehezen akar összejönni. Makacs kitartásukkal azonban minden akadályt legyőznek a nyár derekára; és ekkor számíthatnak arra is, hogy betoppan az életükbe a szerelem. A nyár sok kalandot tartogat a Bika jegyűek számára; hogy ebből melyik lesz tartós kapcsolat vagy futó kaland, az csak rajtuk áll!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?