DIÉTA

Lerobbantja rólad a zsírt a tojásdiéta, mutatjuk hozzá az étrendet

Nem is gondolnád, mennyire hatásos - de ha kipróbálod, meg fogsz lepődni!
  • Szerző: Ripost

Egészséges, laktató, látványos és hatásos - ezt tudja a tojásdiéta, amit feltétlenül érdemes kipróbálnod, ha gyorsan szeretnél megszabadulni a pluszkilóktól.

A tojás nemcsak fehérjében gazdag, de vitaminokban is bővelkedik, ráadásul kellő energiát biztosít neked egész napra. Megtalálható benne az A- és E-vitamin, a B2-, B5- és B12-vitamin, szervezetedet káliumhoz, kálciumhoz, cinkhez és vashoz is juttatja.

Emellett pedig megadja a jóllakottságnak azt a kellemes és fontos érzését, mely a diéta során nagyon is hasznos, hiszen így sokkal könnyebb lesz követned az étrendet, mely ehhez a szuper diétához társul.

Hogy hogyan is néz ki a mintaétrend? Máris mutatjuk. LAPOZZ!


A diéta hossza 2 hét. Bár gondoskodik a megfelelő tápanyagbevitelről az étrend, mégis azt javasoljuk, hogy ennél tovább ne ismételd a heteket: ha szeretnél tovább fogyni, akkor tarts egy kis pihenőt a 2 alkalom között, mielőtt újra belevágsz.

Szerencsére nem maradsz majd éhes, ráadásul egész idő alatt lehetőséged van rá, hogy gyümölcsöt és húst is fogyassz.

A tojást, a salátát és persze a húsokat is bátran fűszerezd ízlésed és hangulatod szerint. De az önteteket és a majonézt is kerüld, ha salátára kerül a sor! (Az étrend táblázata kattintásra nagyobb méretben megtekinthető és le is tölthető!)

És ezeket olvastad már?