Létrehozva: 2015.12.09.

MVM Winter Magic - Jótékonyság, zene és korcsolya a Műjégen!

Attól, hogy tél van, még nem kell lemondani a fesztiválról! Karácsonyi hangulat, korcsolyázás, koncertek december 19-én!

Az MVM Zrt. egy olyan, jótékonysággal egybekötött, napot álmodott meg a Városligeti Műjégpályára december 19-re, amelyen az egész napos ingyenes korcsolyázás mellett sosem látott összeállításban játszik a Random Trip, és itt lesz a világhírű DJ, Fedde Le Grand is.

Karácsonyi hangulat, korcsolyázás, koncertek és Food Truck Show – mi kellene még egy téli fesztiválhoz?

Az MVM Winter Magic-en mindez együtt lesz december 19-én a Városligeti Műjégpályán. A varázslatot azonban az teszi majd teljessé, hogy az egész napot a jótékonyság hatja majd át. Ebben a partner az Ökumenikus Segélyszervezet lesz, melynek szeretet.éhség. adománygyűjtő kampányához csatlakozik a rendezvény.

Ennek keretében egy közösségi megmozdulással tárcsázási rekordkísérletre is sor kerül a szervezet 1353-as adományvonalával.

 

A legnagyobb nemzeti tulajdonú társaságcsoport, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. által életre hívott rendezvény kapui 14.00-kor nyitnak. Ekkortól egészen 19.00-ig az előre regisztrálók ingyenesen vehetik igénybe a Műjégpályát. 14.50-kor egy látványos jégtáncbemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők.

A jégpálya melletti színpadon 15.00 órától játszik majd a Mary Popkids. A korábbi NAGY-SZÍN-PAD győztes együttes 2010-ben alakult, pár év alatt pedig az összes komolyabb hazai fesztiválra meghívták, a Punnany Massiffal közös klipjüket pedig már több mint hétmillióan látták.
17 órától már a Random Trip játszik a színpadon egy eddig soha nem látott felállásban. Az egyedi hangzásról ezúttal Valerie M (Groove Armada, The Freestylers), Zalon (ex–Amy Winehouse Band), Harcsa Veronika, Walkó Csaba (Compact Disco), MC Kemon (Irie Maffia), és Barabás Lőrinc gondoskodik.
19.20-kor a Freelusion 3D-vetítést kortárs tánccal vegyítő előadása következik. A csapat előadásai átértelmezik az interaktív történetmesélést és kóstolót adnak a szórakoztatóipar jövőjéből. A színpadra álmodott látomásokat több nemzetközi díjjal jutalmazott grafikuscsapat, Európa egyik legjobb koreográfusa, valamint világszínvonalú táncosok teszik nagyon is valóságossá. A Freelusion amerikai és angliai tehetségkutatókban, valamint számos európai és ázsiai tévéműsorban is letette már a névjegyét.
Az estét a sztár DJ, Fedde Le Grand zárja classic setjével és egy rendkívül látványos end-show-val. A holland lemezlovas hosszú ideje minden évben előkelő helyen végez a világ legnagyobb DJ-it rangsoroló DJ Mag százas listáján, trackjei és remixei pedig a legkeresettebb anyagoknak számítanak a világhálón és azon túl. A megfelelő felvezetést Julia Carpenter biztosítja majd.


Az MVM Winter Magicre a belépés és valamennyi program ingyenes, ám ehhez előzetes regisztráció szükséges, amelyre a Winter Magic weboldalán nyílik lehetőség.

origo.hu

Putyin leváltotta védelmi miniszterét, ez mindent megváltoztat

origo.hu

Agyonlőtték a brit miniszterelnököt

borsonline.hu

Majka durván beszólt Till Attilának, eddig tartott a barátság?

mandiner.hu

Amerikai katonai szakértő: Még a háború vége előtt leválthatják Zelenszkijt

ripost.hu

Egyszerűen megállíthatatlanok: ez a négy csillagjegy sohasem adja fel

hirtv.hu

Dermesztő hír érkezett Ukrajnából

ripost.hu

Magyar Péter nőellenes kirohanásai egyre durvábbak, mutatjuk az eddigi listát

ripost.hu

Jákob Zoli üzent a Ferrariját összetörő Herczeg Csabinak: "ez nem teszi semmissé a 2-3 milliós kárt"

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Lehetetlen IQ teszt: zseni vagy, ha meg tudod oldani

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Így alszanak újabban a japán házaspárok: ezt teszi a feleség, ezt teszi a férj

ÉLETMÓDI

Igazi rekord! 53 kilót fogyott Dorottya! Ez a titkos módszere!

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!