EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.04.02.

Jajj nekik! Erre a négy csillagjegyre lesz a legnagyobb hatással a retrográd Merkúr

Lesznek, akikkel sokkal nagyobb hatással lesz a Merkúr mozgása, mint másokra. Nagy fájdalmak, nagy felismerések, nagy elhatározások és nagy felfedezések időszaka jön.

Április elsején megkezdte hátráló mozgását a Merkúr, ez pedig igencsak izzasztó helyzeteket fog teremteni mind a kommunikáció terén, mind a technológia vívmányaival kapcsolatban. Egészen április 24-ig tart a retrográd Merkúr, ez idő alatt félreértésekre, nehézkes beszélgetésekre számíthatsz, emellett készülj fel rá, hogy ami el tud romlani, az valószínűleg el is romlik. Sokan nem fognak örülni az előttünk álló heteknek, míg másoknak épp most jön el az, amire vártak – ám négy csillagjegy számára különösen emlékezetes időszak vár, rájuk ugyanis jóval nagyobb hatással lesz a Merkúr helyzete, mint bárki másra. Hogy kik is ők, most eláruljuk!

retorgrád Merkúr
Nem mindenkire lesz ugyanolyan hatással a retrográd Merkúr  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akikre a legnagyobb hatással lesz a hátráló Merkúr 

Bak

Mielőtt átérnénk a rosszabb hírekre, indítsunk rögtön egy kis jóval! A Bak idén tavasszal megtapasztalhatja: a retrográd Merkúr hírneve ugyan nem csillog túl fényesen, de nem feltétlenül jelent mindenkinek rosszat. A jegy szülöttei azt vehetik észre a következő hetekben, hogy végre learathatják a kemény munka gyümölcsét, beértek a fáradozásaik, végre elismerik mindazt, amit letettek eddig az asztalra – ami bizony nem kevés. Egy dolgot kell észben tartaniuk: a hátráló Merkúr pozitív hatása nem valami mindent átitató, szikrázó fényű energia: megbújik, rejtőzködik, így nyitott szemmel kell járni, észre kell venni azt!

Kos

Sajnos a Kos már nem lesz olyan szerencsés, mint a Bak: a jegy szülötteinek most kiváltképp óvatosnak kell lenniük mind a gondolataikat, mind az ötleteiket illetően. De ha elég tiszta fejjel vészelik át a következő heteket, tudni fogják, mikor kell előre lépniük, és mikor vissza. Azok, akik toxikus barátokkal rendelkeznek, vagy van bárki toxikus a környezetükben, érezni fogják: rendszerint lesöprik magukról a kegyetlenkedéseket, a mérgező megjegyzéseket, a retrográd Merkúr hatása alatt azonban mintha ez nehezebben menne. Úgy tűnik, a hátráló bolygó mintha felfedné ezeknek a rosszakaróknak a Korok gyenge pontjait.

Rák

A Rákok különös időszak elé néznek: talán már ma megtapasztalják azokat a teremtő, kreatív energiákat, amiknek a létezéséről talán nem is tudtak. Nem értik meg, mi történik bennük, de talán nem is kell, csak átadni magukat ezeknek az erőknek, és akkor minden rendben lesz! Ha nem görcsölsz rá a hogyanokra és miértekre, ha engeded, hogy ússz az árral, ha hagyod, hogy vezessék a kezed ezek a rejtett belső kincsek, akkor meglepően jó hetek várnak rád a retrográd Merkúr alatt, és április végén jobb önértékeléssel, a képességeidet illetően nagyobb önbizalommal léphetsz ki ebből a pár különös hétből.

Skorpió

A retrográd Merkúr hatására a Skorpió jegy szülöttei valami olyan kérdés, olyan jelenség felé fordítják a figyelmüket, ami sok embert érint. Legyen ez a globális felmelegedés, a szegénység, az egészségügy helyzete, valamilyen irányba feltűnően nagy aggodalom fog el. Próbálj arra fókuszálni, ami személyes szinten érint, amit személyesen át tudsz élni, amihez tudsz kapcsolódni, ugyanis hajlamos vagy túl sokat vállalni és felaprózni, kiszipolyozni magadat! Ráadásul ezzel elkerülheted azt is, hogy úrrá legyen rajtad a félelem, miszerint aprócska vízcsepp vagy csupán az óceánban, akinek semmi hatása nincs a nagy egészre. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Összeomlott a PSG, megint bukhatja a BL-álmát

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

hirtv.hu

Sorra állnak be Magyar Péter mögé a jobbik jelenlegi és ex politikusai

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

mandiner.hu

Újabb fogadást tartott Pressman: mutatjuk, ezúttal kiket hívott meg a nagykövet

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Felforr a levegő Tolvai Reni merész fotójától, melltartóra vetkőzött

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed