Létrehozva: 2023.08.09.
Módosítva: 2023.08.09.

Új pár, új élet: Szabó Zsófi radikális döntést hozhat dúsgazdag szerelme miatt

Nem kizárt, hogy a szép magyar műsorvezetőre luxusélet vár a mellett a férfi mellett, akivel hírbe hozták.

Napok óta benne van a levegőben az a merész pletyka, hogy Szabó Zsófi elcsavarta egy dúsgazdag üzletember fejét, aki nem mellesleg Danny DeVito szíriai dublőre is lehetne, mivel igencsak hasonlít rá. A szóbeszéd szerint a  Damaszkuszban született, többgyerekes férfit teljesen elkápráztatta a szép magyar tévés - írja a Bors.

Újra szerelmes a hírek szerint (Fotó: Szabolcs László)

Bár ezt egyelőre egyik fél sem erősítette meg!

Randevú Montenegróban

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a Reddit nevű közösségi oldalon azonnal beindult a pletykacunami Zsófi és a nála idősebb úriember kapcsolatáról.

„Szabó Zsófi Danny DeVito szír hasonmásával randizik külföldön. Nézzétek meg az oldalát, az utóbbi időben milyen sok helyről posztolt. Ennek az új, szír származású idősebb úr az oka. Van, ahová magángéppel repül, van, ahová normál járattal, de a kinti randi soha nem marad el. A legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. A fotót ezekben a percekben is árulja a „paparazzo”, akit állítólag az idősödő, pocakos úr kért fel. Ő büszkén vállalná Zsófit, viszont Zsófi nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön kettejük kapcsolata” – olvasható a közösségi oldalon.

Véget érhetett az üzletember házassága

Az üzletemberről egyelőre annyit tudni, hogy 1960 óta foglalkozik drága karórákkal és luxusékszerekkel, és egy ideje már Svájcban él. Az adatlapja pedig bővelkedik a tündérmesébe illő házasságáról szóló fotókban! Némi böngészés után az is kiderült, hogy a férfi 2015-ben vezette oltár elé választottját, aki több gyermekkel is megajándékozta. Ám egy kommentelő szerint az is elképzelhető, hogy már nincs is együtt a feleségével, de ezt nem hozzák nyilvánosságra.

„A csávó lehet, szétment a nejével azóta, ez nekem kb. féléves infó, akkor még volt family” – írta egy jól informált hozzászóló.

Külföldi kaland vár rá?

Nos, ha valóban igazak a Zsófi és a szír üzletember románcáról szóló hírek, akkor többféle forgatókönyv is életbe léphet. Megtörténhet az is, hogy Zsófi (legfőképp a kisfia, Mendel) miatt továbbra is Magyarországon marad, ám ekkor bele kell törődnie abba, hogy távkapcsolatban él választottjával, akit az üzleti ügyei folyamatosan külföldre szólítanak. Ugyanakkor a műsorvezető azt a döntést is meghozhatja, hogy összecsomagol és követi párját, akinek egyik bejegyzett címe Svájcban, a másik Egyiptomban van, és aki minden bizonnyal tejben-vajban fürösztené őt.

Ebben az esetben persze fel kéne adnia azokat a munkáit, amik Magyarországhoz kötik őt, de lássuk be, mostanában egy reggeli műsoron kívül nincs túl sok olyan szakmai kötelezettség az életében, amik miatt ne követhetné a damaszkuszi hódolóját.

Változásokat hozhat a jövő

Nem szabad elfelejtenünk, hogy az üzletember egy egészen más vallási és kulturális közegből jön, bár mivel rengeteget élt már külföldön, biztos sokat nyugatiasodott. Egy online értekezés szerint az iszlám vallás esetében, ha házasságról van szó, csakis poligíniáról beszélhetünk, vagyis a frigy olyan formájáról, amelyben a férjnek egyszerre két vagy több felesége lehet. Maximálisan négy, de ez szigorú feltételekhez van kötve. Csak akkor engedhet meg magának egy férfi egyszerre több feleséget, ha azoknak egyforma jogokat tud biztosítani és megfelelő jólétben tudja őket tartani. A többnejűség egyre ritkább, ami főként financiális okokkal magyarázható, de persze az üzletember esetében ettől nem kell tartani.

Nos, ha valóban úgy alakul, hogy komollyá válik Zsófi kapcsolata a férfivel, akkor bőven szüksége lesz a nyitottságára és az alkalmazkodóképességére, hogy elfogadja és magáévá tegye ezeket a hagyományokat.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mbappé és a PSG padlóra került a dortmundi pokolban

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

mandiner.hu

Nincs visszaút: megkezdődött az illegális migránsok őrizetbe vétele Nagy-Britanniában

life.hu

Mókusszerűvé vált Jennifer Aniston arca: plasztikai sebész magyarázza el az okokat

hirtv.hu

Újabb influenszereket látott vendégül David Pressman

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

„Járni fogok” - Itt tart a felépülése a Budapesti Operettszínház balerinájának - Videó

FÜLES

"Droidok" – Kiakadt a megcsalással vádolt énekesnő, Marics Peti tagad

FÜLES

Kegyetlen becenevet kapott Meghan Markle Fülöp hercegtől: így érzett iránta valójában a család

FÜLES

Vilmos herceg nem titkolja tovább: így van most a rákbeteg Katalin hercegné