Létrehozva: 2017.10.05.

Kíváncsi a jövő Budapestjére? Megmutatjuk, milyen ikonikus ingatlanfejlesztések alakítják a városképet!

Versenyképes ország sikeres fõvárosaként mutatkozott be Budapest a kontinens legnagyobb ingatlanos eseményén, az EXPO REAL-on.

Sikeres fővárosként és versenyképes országként, a régió legvonzóbb célpontjaként, nemzetközi ingatlanfejlesztések és beruházások egyik legkedveltebb célterületeként mutatkozott be Budapest és Magyarország a kontinens legjelentősebb ingatlanpiaci kiállításán, Münchenben, az EXPO REAL-on. Európa legnagyobb ingatlanos eseményén, 2017. október 4-6. között láthatja hazánk megaprojektjeit a szakma, Budapest Főváros Önkormányzata, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) összefogásával megvalósult Budapest-standon. A kormányzati, és önkormányzati projektek, valamint a piaci szereplők ingatlanfejlesztései mellett, Liget Budapest Projekt is kiemelt helyet kapott a standon.

Budapestet egyre növekvő figyelem övezi, nő a befektetői érdeklődés, a projektek nem várt sebességgel valósulnak meg és kerülnek értékesítésre, fejlődik, épül a város, sőt országszerte egyre több kiemelt beruházás zajlik – erről szólt az EXPO REAL nemzetközi ingatlan szakkiállítás nyitónapjának egyik központi kerekasztalbeszélgetése. A hetvenhét ország 1700 kiállítója, és csaknem negyvenezer ingatlanpiaci döntéshozó szakember részvételével megrendezett legnagyobb európai seregszemle résztvevői üdvözölték: Budapest az egyik legcsábítóbb célpontként újra jelen van a befektetési térképen.

A magyar piac fejlődését a nemzetközi színtéren is elismerik, látván a kivételesen erős fejlesztési és befektetési tevékenységet

– emelte ki Szeneczey Balázs városfejlesztési főpolgármester-helyettes

"Hosszú évek után méltóképpen térünk vissza a nemzetközi ingatlanfejlesztő piacra, hogy megmutassuk a közpénzből vagy privát finanszírozásban megvalósuló, a városképre jelentős hatást gyakoroló fejlesztéseket. A sikerrel megrendezett 2017-es vizes vb-hez kapcsolódó fejlesztések fókuszba állították Magyarországot, az ingatlanbefektetési piac rekordbővülését és azokat a megaprojekteket, amelyek révén hazánk még kiemeltebb turisztikai és befektetési desztinációvá válik. Jelentős hotel fejlesztések is zajlanak, a turizmusban történelmi évet zárunk, jó a vásárlóerő, mindez pedig azt támasztja alá, hogy Budapest sikeres város, Magyarország versenyképes ország”

fogalmazott a főpolgármester helyettes.

A Budapest-stand elsődleges célja az volt, hogy a lehető legtöbb potenciális befektetőt érjék el Európa legnagyobb ingatlanipari vásárán, valamint hogy bemutassák a vezető fejlesztőket és projektjeiket. Magyarország nemzetközileg is elismert ingatlanfejlesztői, az Atenor, a Forestay Development, a Futureal-csoport, a Gránit Pólus, a Horizon Development, a TÓPARK ’BE MY CITY’, a TriGranit és a WING is kiállított a standon. A megaprojektek mellett már az első nap az érdeklődés középpontjába kerültek az ingatlanfejlesztés területéhez kapcsolódó, világszerte egyre keresettebb magyar találmányok: a Chameleon elnevezésű okosotthon-megoldás, a napelemmel felszerelt, újrahasznosított műanyag hulladékból készült moduláris térburkoló rendszer, a Platio, vagy a szennyvízből hőenergiát nyerő, épületek hűtését és fűtését környezetbarát módon biztosító Thermowatt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elköltöző feleségétől követelt egy bugyit a TV2 egyik szereplője

origo.hu

Itt van Oroszország válasza az Amerikai segélyre

borsonline.hu

3 csillagjegy, akiknek május elejéig sosem látott karmikus szerencsében lesz része

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

metropol.hu

Házasság első látásra: Gyöngyi Csabival marad

hirtv.hu

Nagyon komoly összeget utalt egy monacói bankszámlára a hídpénzbotrány kulcsfigurája

origo.hu

Mikes Annát ölelgeti Krausz Gábor újabb képén, nagy hírt jelentett be

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MANI

Változás: új, fontos infók a gyógyszerek kiváltásáról

MANI

Már 3D-ben is megnézhetjük az orvosi leleteinket

MANI

Hol most a legolcsóbb a lakásbiztosítás? Elindult a kampány, íme a részletek

MANI

Elindult a lakásbiztosítási kampány: itt van minden tudnivaló

MANI

Aki meg akarja őrizni pénze értékét, most ebbe fekteti

MANI

1 milliárd forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal

MANI

Itt a vége a jó világnak: fizetős lehet a Google

MANI

Lelepleztük a hazai zöldségeket: mutatjuk az árakat!