Létrehozva: 2023.07.15.

Bűncselekmény áldozatává válhatott az agyvelőgyulladásban szenvedő eltűnt férfi

Istvánt eltűnése után hetekkel találták meg, de sajnos már későn. A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a történteket, elképzelhető, hogy az agyvelőgyulladásban szenvedő eltűnt férfi gyilkosság vagy egy fatális baleset áldozata lett.

István tragédiája nem csak a szűk környezetét sokkolta, rengeteg embert megérintett, hogy hiába keresik a súlyos beteg férfit. Az agyvelőgyulladásban szenvedő férfi június végén biciklizett el örkényi otthonából ismeretlen helyre. Nagy erőkkel indult meg a keresése, de a kezdeti remények hamar elszálltak. Rengeteg fals bejelentés, téves információ nehezítette a férfi keresését, akit betegsége miatt valamiféle tévképzet hajthatott, kerékpárjával menekült valami elől. Családja a héten jelentette be, hogy a férfit megtalálták, de már túl későn. Az agyvelőgyulladásban szenvedő eltűnt ember halálhíre lesújtotta a környezetét.

agyvelőgyulladásban szenvedő eltűnt férfi
Bűncselekmény áldozata lehetett az agyvelőgyulladásban szenvedő eltűnt férfi. Fotó: Pixabay

A szomszéd megyében találták meg

Lapunk információi szerint István holttestét július 4-én találták meg Kiskunfélegyházán. Többen azt is megerősítették a Ripostnak, hogy a férfira egy búzatáblában vagy annak közelében bukkantak rá. Az eset körülményeiről a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr Főkapitányságot kérdeztük, akik arról tájékoztattak, hogy büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit. „Megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy múlt héten valóban találtak egy holttestet Kiskunfélegyháza külterületén. Az először ismeretlenként kezelt elhunyt személyazonosságát szakértői vizsgálatok segítségével sikerült megállapítani. A történteket a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága jelenleg büntetőeljárás során vizsgálja, így egyéb információt – a nyomozás érdekeire tekintettel – nem áll módunkban adni” – válaszolta a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Bűncselekmény áldozata lehetett

A rendőrségi válaszból az derül ki, hogy István vagy bűncselekmény, vagy egy fatális baleset áldozata lett. Könnyen lehet, hogy kerékpárjára fájt valakinek a foga és azt erőszakkal vette el tőle, de az sem elképzelhetetlen, hogy a férfi lepihent valahol és egy mezőgazdasági munkagép elütötte. A hírek szerint az eltűnt férfi mindössze három napot élt eltűnése után, de holttestét csak hetekkel később találták meg. A család egyelőre nem nyilatkozik.

Szívszorító újévi üzenet

István tavaly december végén a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait az új esztendőről, ami így a tragédia után elolvasva igazán szívbemarkoló. „Hamarosan felvirrad az újév első reggele, és ilyenkor az emberek, amikor felébrednek, arra gondolnak, hogy vajon mit hoz nekik a jövő, mit várnak tőle, mit szeretnének elérni, miben reménykednek. De én ezen a reggelen azt akarnám üzenni nekik, hogy ne szerelmi boldogságot vagy sikert vagy gazdagságot vagy hatalmat vagy hosszú életet vagy éppen jó egészséget kívánjanak maguknak. Azt szeretném, ha összekulcsolnák kezüket, és gondolatban egyetlen fohászt fogalmaznának meg: Istenem, mielőtt eljön az aratás ideje, engedd megérlelődni a lelkem!”- írta a férfi, akinek a lelke már a mennybe szállt. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai fordulat jöhet a frontvonalon

origo.hu

Elképesztő dráma: így mentették meg a tűzoltók a Szabadság hídról leugrani készülő nő életét

vg.hu

Az OMV olyat vegyészkedett össze, amire mindenki felhúzta a szemöldökét

ripost.hu

„Fénysugár marad” - Nincs több titok, szakértő elemezte Katalin hercegné viselkedését

mandiner.hu

Hungarikum: ilyen gólörömöt csak Magyarországon lehet látni (VIDEÓ)

origo.hu

Hónapokig csalta vőlegényét az ismert énekesnő Marics Petivel

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Szörnyű tragédia történt hajnalban Soroksáron

NÍNÓ

Elesett Budapest, baj van az egyik legforgalmasabb úton

NÍNÓ

Most érkezett: dráma Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség

NÍNÓ

Közleményt adtak ki a bőnyi általános iskolában történt késelésről

NÍNÓ

Most jött: vonatbaleset történt Magyarországon, egy utas élet-halál közé került

NÍNÓ

Fotókon a dráma a Szabadság hídon

NÍNÓ

Most jött: dráma a Szabadság hídon, nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok

NÍNÓ

Akkora baleset történt a magyarországi halálúton, teljesen lezárták