Létrehozva: 2023.03.17.

Deutsch Tamás: Szégyenletes, amit Cseh Katalin tett

A gyermekvédelmi törvény ellen lobbizik.

– Meg fogjuk védeni a magyar gyermekeket minden áskálódással, minden gender-dzsihadista támadással szemben, és védelmet teremtünk a szülők elidegeníthetetlen jogának, hogy ők neveljék gyermekeiket – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője Strasbourgban. A politikus arra reagált, hogy Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselője kedden megmozdulást szervezett az EP strasbourgi épületébe. Ennek során arra kérte képviselőtársait, hogy győzzék meg a tagországaikat, csatlakozzanak az Európai Bizottság és Magyarország közötti, az uniós bíróságon indított perhez a bizottság oldalán, és Brüsszellel közösen érjék el a kifogásolt törvény visszavonását.

Deutsch Tamás magyar újságíróknak nyilatkozva kijelentette: a magyar dollárbaloldal gender-dzsihadistaként egyre agresszívebb háborút folytat a magyar gyermekekkel és a magyar szülőkkel szemben. Hangsúlyozta: szégyenletes, amit Cseh Katalin az EP strasbourgi épületében tett. – Cseh Katalin magyarországi EP-képviselőként azért tett aktív politikai lépéseket, hogy saját hazáját más európai országok kormányai megtámadják 

– hívta fel a figyelmet. 

Egyetlen dolog, ami a dollárbaloldal EU-képviselői munkájának vezérlő csillaga, az az, hogy miként tudnak áskálódni a saját hazájuk ellen 

– fogalmazott.
Nincs rendjén az, hogy valaki annak a genderideológiai őrületnek, annak az LMBT-propagandának az oldalára áll, amelyik az óvodákban és az iskolákban akarja „érzékenyíteni” a gyerekeket. Ehelyett a legifjabbak és a szüleik gyermeknevelésre vonatkozó, nemzetközi jogi szerződésekben rögzített jogát kellene megvédeni – jelentette ki.

Meg fogjuk védelmi a gyermekeinket a köznevelési intézményekbe, az óvodákba, iskolákba betolakodni akaró LMBT-propagandával szemben. Nem vagyunk hajlandók engedni az érzékenyítésnek nevezett sorosista bűvszónak, a genderideológiai őrületnek. A magyar alkotmány egyértelműen fogalmaz: az anya nő, az apa férfi

– tette hozzá Deutsch Tamás.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti (EP) képviselője ismét Magyarország ellen szervezkedik az EP-ben a magyar gyermekvédelmi törvény visszavonása érdekében.

Hollik István keddi, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában arra hivatkozott: meghökkentő levelezés jelent meg a sajtóban, amelyből kiderül, hogy

a dollárbaloldal Magyarország és a magyar emberek akarata ellen szervezkedik.

Cseh Katalin európai parlamenti képviselő ugyanis levélben kéri képviselőtársait arra, hogy győzzék meg a tagországaikat, csatlakozzanak az Európai Bizottság és Magyarország közötti perhez a bizottság oldalán, és Brüsszellel közösen érjék el a magyar gyermekvédelmi törvény visszavonását – fejtette ki a kormánypárti politikus.

A Fidesz kommunikációs igazgatója leszögezte: ez azt jelenti, hogy Cseh Katalin és a dollárbaloldal nemcsak hogy maga is a gyermekvédelmi törvény eltörléséért dolgozik, de most ehhez még szövetségeseket is keresnek az Európai Parlamentben, arról győzködve őket, hogy támadják meg az Európai Bíróság előtt Magyarországot.

Ezzel Cseh Katalin és a dollárbaloldal semmibe veszi annak a több millió embernek a véleményét, akik részt vettek a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazáson, és egyértelművé tették, hogy a gyermekeket meg kell védeni.

Hollik István hangsúlyozta: Cseh Katalin leveléből az is kiderül, hogy nyíltan támogatja az LMBTQ-szervezetek törekvéseit, és a támogatásukkal akarja elérni a gyermekvédelmi törvény visszavonását.

Azt üzenjük Cseh Katalinnak: meg fogjuk védeni a gyermekeinket a genderpropagandától, és nem fogjuk megengedni, hogy LMBTQ-propagandisták manipulálják a magyar gyermekeket; a gyermekek szexuális nevelése […] a szüleikre tartozik és senki másra

− jelentette ki.

Újabb akciót szervez a gyermekvédelmi törvény ellen Cseh Katalin. Az Origó információi szerint a Momentum európai parlamenti képviselője kedd délután egy közös fényképezésre hívja azokat a baloldali képviselőket az Európai Parlamentben, akik szintén ellenzik a gyermekvédelmi törvényt. 

Táblákat bocsátunk majd rendelkezésre a résztvevőknek, hogy az európai parlamenti képviselők a többi tagállamot is a csatlakozásra szólíthassák fel a magyar gyermekvédelmi törvény elleni fellépésre

– olvasható a képviselő levélben, amelyet az alábbi személyeknek küldött el: Kim Van Sparrentak (Greens-EFA, Hollandia), Marc Angel, (S&D, Luxembourg), Maria  Walsh, (EPP, Írország), Pierre  Karleskind (Renew Europe, Franciaország) és Malin Björk (The Left, Svédország).

Az eset kapcsán lapunk kérdésekkel fordult Cseh Katalinhoz és a Momentumhoz is, arról érdeklődve, hogy az elmúlt hetek pedofilbotrányai kapcsán nem gondolják-e, hogy inkább szigorítani kellene a gyermekvédelmi törvényt, mintsem fellépni ellene. Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

Közben megírtuk: az Európai Bizottság (EB) kezdeményezésére az Európai Unió Bíróságán eljárás indul a magyar gyermekvédelmi törvény ellen. Az EB által tavaly decemberben benyújtott kereset szerint a jogszabály elfogadásával hazánk megsértette az uniós jogból eredő kötelezettségeit, az uniós bíróság pedig szintén úgy vélekedett, hogy a törvény sérti az emberi jogok európai egyezményét. 

A brüsszeli testület oldalán Hollandia, Belgium, Luxemburg és immár Portugália is csatlakozik az eljáráshoz.

A hazai LMBTQ-szervezetek szerint ez az eljárás az Európai Unió eddigi legnagyobb emberi jogi pere lesz, amelyhez a további uniós tagállamok csatlakozását is várják. A nemzetközi összefogáshoz a Forbidden Colours oldalán egy petíció kitöltésével lehet csatlakozni, amelyet az európai szervezet mellett a Háttér Társaság és a Budapest Pride, valamint a Reclaim Europe jegyez.

Miközben egy óbudai általános iskola – azóta kirúgott – munkatársa a TASZ, a Helsinki Bizottság és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete mögé bújva a 15 éves szeretőjével kérkedett, az Európai Bizottság és a hazai jogvédő és LMBTQ-szervezetek is a magyar gyermekvédelmi törvény ellen hergelnek az unióban. A „civil” szervezetek szerint ez az eljárás az Európai Unió eddigi legnagyobb emberi jogi pere lesz, amelyhez a tagállamok csatlakozását is sürgetik.

 

Hirdetés

Az Európai Bizottság (EB) kezdeményezésre az Európai Unió Bíróságán eljárás indul a magyar gyermekvédelmi törvény ellen. 

Az EB által tavaly decemberben benyújtott kereset szerint a jogszabály elfogadásával hazánk megsértette az uniós jogból eredő kötelezettségeit, az uniós bíróság pedig szintén úgy vélekedett, hogy a törvény sérti az emberi jogok európai egyezményét. 

A brüsszeli testület oldalán Belgium és Luxemburg szintén csatlakozik az eljáráshoz. Hadja Lahbib belga külügyminiszter szerint – aki éppen egy hete járt Magyarországon – Belgium úgy látja, hogy a szexuális kisebbségek jogaira egyre nagyobb nyomás nehezedik számos országban, köztük Európában is. Mint mondta, számára ez világossá vált többek között az emberi jogi civil szervezetekkel folytatott megbeszélések alkalmával február eleji, magyarországi látogatása során is. 

A hazai LMBTQ-szervezetek szerint ez az eljárás az Európai Unió eddigi legnagyobb emberi jogi pere lesz, amelyhez a további uniós tagállamok csatlakozását is várják. A nemzetközi összefogáshoz a Forbidden Colours oldalán egy petíció kitöltésével lehet csatlakozni, amelyet az európai szervezet mellett a Háttér Társaság és a Budapest Pride, valamint a Reclaim Europe jegyez. Mint írják, 

itt a lehetőség, hogy megmutassuk Orbán Viktor kormányának, hogy az unió valamennyi tagállamának polgárai megvetik LMBTQ-ellenes retorikáját és törvényeit.

AJÁNLÓ

A gyermekvédelmi törvény működik: nem adja le egy kereskedelmi tévé a Pride idei kampányfilmjét

A Budapest Pride kampányfilmje két meleg férfi egymásra találását mutatja be.

Az LMBTQ-szervezetek reakciója azért sem meglepő, mivel a baloldali pártokkal együtt – amelyek 2021 júniusában szinte kivétel nélkül bojkottálták a törvénymódosításról való parlamenti szavazást  – már a kezdetektől hangoltak a gyermekvédelmi törvény ellen. A Soros-féle szervezetek petícióban szólították fel Áder János akkori köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a szerintük Oroszországról másolt LMBTQ-ellenes törvényt.

A pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, továbbá a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról szóló törvény módosítása után az Amnesty International Magyarország, a Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Budapest Pride, a Prizma Közösség, a Szivárványcsaládokért Alapítvány és a Magyar Helsinki Bizottság Propagandatörvény helyett elfogadást címmel tüntetést szervezett a Kossuth térre, majd a gyermekvédelmi kérdésekről rendezett országos népszavazást próbálták ellehetetleníteni. 

A hónapokon át tartó kampány során a Soros-szervezetek arra buzdították a választópolgárokat, hogy szavazzanak érvénytelenül. Ennek ellenére azonban több mint hárommillióan álltak ki a gyermekek védelme mellett és szavaztak nemmel a népszavazáson. Bár a referendum nem érte el az érvényességi küszöböt, az érvényesen szavazó választópolgárok több mint fele a kormány álláspontjával értett egyet, megerősítve a gyermekvédelmi törvény létjogosultságát. 

Szintén a referendum jelentőségére mutat rá a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskolában történt szexuális visszaélés bűntett gyanúja is. Miközben ugyanis az LMBTQ- és más jogvédő szervezetek a gyermekvédelmi törvény elleni összefogásra buzdítanak, s úgy vélték, hogy éppen a referendum volt az, amely veszélyes a társadalomra és a fiatalokra, az óbudai általános iskola volt munkatársa egy tizenöt éves fiúval való viszonyával kérkedett, az intézmény alsós diákjainak pedig szexuális felvilágosító órát tartott, amelynek keretében kizárólag az egyneműek szexuális életéről mesélt.

A hazaárulásban a baloldali EP-képviselők mindig fáradhatatlanok: az elfuserált brüsszeli szankciók és a fegyverszállítások támogatása mellett a gyermekvédelmi törvény támadására is van idejük 

– hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán Szánthó Miklós, miután kiderült: újabb akciót szervez a gyermekvédelmi törvény ellen Cseh Katalin momentumos EP-képviselő az Európai Parlamentben. 

 Az Alapjogokért Központ elnöke szerint Cseh Katalint az sem zavarja ebben a ténykedésében, hogy az elmúlt hetekben az egész társadalmat megrázó esetek tették minden eddiginél világosabbá: meg kell védeni a gyermekeinket! Miként az sem, hogy 2022-ben három és fél millió magyar szavazott arra: el a kezekkel a gyerekektől!  

Most ezek ellenére is azon fáradozik – folytatta –, hogy minél több tagállamot és a nyílt társadalom hálózatához tartozó szervezetet mozgósítson Brüsszel oldalán a hazánk ellen folyó, gyermekvédelmi törvényt megtámadó perben – és ezért nyílt levelet küldözget elvtársainak az EP-ben, mely Magyarország és a gyermekvédelem ellen uszít. 

Szánthó Miklós kiemelte azt is: a baloldal továbbra is az ún. „LMBTQIA+” lobbi oldalán áll, szemben a magyar emberek döntő többségével, akik inkább tovább szigorítanák a vonatkozó jogszabályokat. 

A gyermek szent és sérthetetlen, de a dollárbaloldal számára semmi sem drága: ők már ki vannak fizetve, ezért az sem fáj nekik, ha hazánkat mondvacsinált brüsszeli hecckampányok segítségével fosztják meg az országnak járó forrásoktól 

– mutatott rá.


 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Óriási magyar siker: világbajnokok lettek a Dancing with the Stars táncosai

origo.hu

Annyira megváltozott az arca az ismert magyar énekesnőnek, hogy rajongói alig ismernek rá

vg.hu

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

ripost.hu

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

hirtv.hu

Hatodikos lány szúrta meg az osztálytársát egy bőnyi iskolában + videó

origo.hu

Félmeztelenül fotózták A Nagy Ő bombázóját

astronet.hu

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

ripost.hu

Sokkal tovább friss marad az eper, ha kipróbálod ezt az egyszerű trükköt

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

A kalifátus a megoldás, harsogták a tüntetők Németországban

POLITIK

Varga Judit drámai kiáltása: „Engedj el!" - A teljes rendőrségi jegyzőkönyv

POLITIK

Lázadnak a gazdák, tüntetés lesz Brüsszelben, akadálytalanul érkezhet az ukrán gabona Európába

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Zavaros mesével rukkolt elő Karácsony

POLITIK

Menczer Tamás: Magyar Péter hazatért a baloldalra, oda, ahová való

POLITIK

Mi vezethet nukleáris háborúhoz?

POLITIK

Egyre durvuló palesztin-párti tüntetések Nyugat-Európában is.