Létrehozva: 2023.04.22.

Emberkísérletnek számít a nemátalakító műtét

Ezt mondta ki az Európai Jogok Bírósága.

Az emberi jogok európai bírósága egy ítéletében kimondta, hogy az anya nő, az apa férfi, a transzneműek érdekei pedig másodlagosak. Mindeközben az ENSZ a szexuális bűncselekmények elbagatelizálását tervezi, és enyhítené a szexuális munkával kapcsolatos büntetőjogi szabályozásokat – derül ki a világszervezet nemrégiben közzétett javaslatából. Szakértők szerint a magyar gyermekvédelmi törvény példaként szolgálhat a szexuális devianciákat népszerűsítő mozgalmakkal szemben.

Hal Melinda klinikai szakpszichológus, közgazdász, a Mathias Corvinus Egyetem tanuláskutató intézetének kutatója a nemváltoztató műtétek káros hatásairól beszélt az M1 Ma reggel című műsorában.

„A biológiát nem lehet megváltoztatni, még akkor sem, ha valaki orvosi tranzíción megy keresztül, mivel ezt kromoszómák befolyásolják” – hangsúlyozta az MCC kutatója,

aki szerint precedens értékű, hogy végre egy bíróság mondta ki, hogy az anya nő, az apa férfi, ugyanis egy biológiai tényről van szó.

A klinikai pszichológus úgy véli, jelen helyzetben ki kell mondani, hogy a tranzíciós jogok érvényesítése mostanra ugyanarra a szintre került, mint a lelki fejlődés védelme, vagy egyáltalán a gyermekvédelem. A túlzott érzékenyítést megszenvedi a többségi társadalom, és főleg a gyerekek, akik még nem rendelkeznek olyan gondolkodási sémákkal és idegrendszeri kapcsolatokkal, hogy saját maguk képesek legyenek dönteni a saját egészségi állapotukról.

„Úgy látom, hogy jelen helyzetben úgy próbálják befolyásolni a fiatalokat, hogy közben bűntudatot érezzenek, ha elleneznek egy olyan helyzetet, ami szerintük morálisan elfogadhatatlan. Egyébként a felnőtt társadalomban is él a bűntudat, ami miatt sokan hosszú ideig nem mertek kiállni a különféle érzékenyítő mozgalmak ellen”

– fogalmazott Hal Melinda.

Hozzátette: továbbra is fontos hangsúlyozni, hogy nem azokkal van probléma, akik a magánéletükben a heteroszexuális életmódtól eltérő életvitelt folytatnak, hanem a mozgalmárokkal és aktivistákkal, akik manipulálálják a fiatalokat.

Az a manipulatív technika, ami megérkezett főként a nyugati világot érintve, egyértelműen a szociális tranzíció felé tereli a gyerekeket. Egy jobb életmódot láttat, ahol kevesebb a konfliktus, a szociális és érzelmi kapcsolatok kezelhetőbbek. Olyannak mutatja be az LMBTQ-közösséget, amilyen valójában nem, és azokról a hátrányokról, amelyeket a benne lévők átélnek, azokról nem beszél” – közölte a klinikai pszichológus, aki úgy véli, sokáig elhitették velünk, hogy a biológia változik, a tranzíciónak azonban az orvostudomány jelenlegi szerint nincs meg a biológiai-genetikai háttére.

A tranzíció (átmenet) jelen pillanatban kizárólag szocializáció következménye, amiben a környezeti manipuláció nagy szerepet játszik.

Hal Melinda arra is kitért, hogy egy transzneműek által gyerekeknek tartott műsor esetében a probléma azzal van, hogy az előadások művészeti elemeibe belekeveredik a szexualitás. Ha ráadásul a műsorok közben még meg is érintik a gyerekeket és bevonják egy-egy inceszt helyzetbe, az súlyos hatással lehet a lelki fejlődésükre.

Szabadon fogdoshatják a gyerekeket a budapesti LMBTQ-s fészekben a transzvesztiták – így számolt be az Origo arról a szórakozóhelyről, ahol rendszeres, hogy gyerekek előtt tartanak transzvesztita show-kat. A portál által talált fotók tanúsága szerint a nőnek öltözött férfi előadók be is vonják a produkcióba a gyerekeket, miközben ölelgetik őket.

Az LMBTQ lobbi térhódításával – a tengerentúli tendenciákhoz hasonlóan – hazánkban is rendre jelennek meg olyan transzvesztita show-k, ahol gyermekek jelenlétét is engedélyezik, vagy akár még bátorítják is a szervezők – olvasható az Origón. A lap szerint arra is akadt magyarországi példa, hogy a drag queenek (női ruhába öltözött férfiak) kisgyermekekkel ölelkezve fotózkodtak, s az erotika nem éppen megszokott értelmezésétől átfűtött műsoroknak helyt adó létesítmény épp ilyen fényképekkel népszerűsítette magát a közösségi médiában.

Az úgynevezett Drag Brunchokat tavaly ősszel kezdték el szervezni az előbb említett bárban, ahol azóta havonta tartanak ilyen eseményeket. Ide a jelek szerint kisgyerekeket is várnak, ugyanis a műsorok facebookos hirdetéseinél nincs feltüntetve korhatár. De ezen kívül sincs semmi nyoma annak, hogy a szervezőknek vagy a drag queeneknek akár a legcsekélyebb aggálya lenne azzal kapcsolatban, hogy gyermekek is megtekintik a transzvesztiták előadását. Az Origo szerint arra is volt példa, hogy a gyermekeket magában foglaló közönséget aktívan is bevonták egy-egy performanszba.

A Drag Brunch Facebook-oldalán az Angel VenCartier nevű transzvesztita több fotón is kisgyermekeket fogdos, a hely műsoraiban fellépő másik drag queent, Valerie Divine-t pedig már korábban is rajtakapták, miközben gyermeket ölelgetett egy kávézó teraszán. Az esetről az Origo is beszámolt. A transzvesztita utólag úgy fogalmazott, hogy jól esett fotózkodnia a gyermekkel, s büszke is rá, hogy így tett. A férfi később – immár LMBTQ-aktivista szerepben – az amerikai Demokrata Párthoz közelálló VICE News elnevezésű felületen különböző hazugságokkal támadta Magyarországot, egyebek mellett azt állítva, hogy hazánkban a hozzá hasonlók nincsenek biztonságban.

Amerikában és számos nyugati országban, ahol nem vették komolyan az erőszakos LMBTQ-lobbit, a transzvesztita előadók már az iskolákba, óvodákba és más gyermekekkel foglalkozó intézményekbe is bejáratosak. A tengerentúlon még arra is volt példa, hogy egy elítélt gyerekmolesztáló tartott felolvasást a kicsiknek.

A gyermekek érzékenyítése nem az egyetlen terület, ahol a szélsőséges csoportok feszegetik az erkölcs határait.

A transzvesztiták hazánkban is építik a hálózatukat, s ebből a csoportból kerülnek ki a néhány éve indult, úgynevezett Drag Queen Hungary versenyek rendszeres fellépői. A versenyt idén júliusban is megrendezik. A fentebb említett, kisgyermekeket ölelgető Valerie Divine is e kör tagja, s korábban az év királynője címet is elnyerte.

Ismeretes: a gyermekvédelem megítélésében a brüsszeli megítéléstől élesen eltér a budapesti kormány álláspontja. Amíg Brüsszel az LMBTQ terén további engedményeket követel, addig a magyar kormány a gyermekek védelmére hivatkozva nemet mond.

Orbán Viktor miniszterelnök minapi rádióinterjújában kijelentette: „a szülők joggal várják el a mindenkori kormánytól, hogy segítsen megvédeni a gyerekeket, hogy a gyermeknevelés maradjon a szülők felelőssége, és az iskolában ne népszerűsíthessenek olyan életfelfogást, amelyhez a szülők nem járultak hozzá”. A miniszterelnök szerint „ennek része a nemi identitás is, az azt elbizonytalanító propagandának ugyanis a magyar felfogás szerint nincs helye az iskolákban. Brüsszel mégis vissza akarja vinni azokat oda. Annak leágazása azonban a gyermekeket védő normák lazulása lesz, ami után egyszer csak azt vesszük észre, hogy nő a pedofil bűncselekmények száma Magyarországon” – mondta a kormányfő.

Pikó András és Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Mindezek ellenére a Pikó András által vezetett józsefvárosi önkormányzat mégis programjába vette a „gyermekek felé irányuló szexuális propaganda” erősítését. A kerület programjában olvasható: „A tavaly elfogadott gyermekvédelmi törvény óta gyakorlatilag ellehetetlenült az ifjúsági felvilágosító- és érzékenyítő tevékenység, az új jogi kereteken belül meg kell találni annak lehetőségét, hogy folytatni lehessen az ifjúság körében a felvilágosító- és érzékenyítőprogramokat.”

Az elérendő célok között szerepel az is, hogy LMBTQ-személyekről nevezzenek el közterületeket.

Pikó programja szerint a kerület korábbi, fideszes vezetése által elfogadott esélyegyenlőségi programban „nehezen magyarázható módon” nem esett szó az LMBTQ-kisebbségről, a jelenlegi önkormányzat azonban már radikálisan más szemlélettel közelít a szexuális másság kérdéséhez.

Az is olvasható a programban, hogy „a tavaly elfogadott gyermekvédelmi törvény óta gyakorlatilag ellehetetlenült az ifjúsági felvilágosító és érzékenyítőtevékenység”, de – mint írták – „meg kell találni annak lehetőségét, hogy folytatni lehessen az ifjúság körében a felvilágosító- és érzékenyítőprogramokat”.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Engedj el, így könyörgött Varga Judit az őt fogva tartó, tomboló Magyar Péternek - itt a teljes rendőrségi jegyzőkönyv!

origo.hu

Annyira megváltozott az arca az ismert magyar énekesnőnek, hogy rajongói alig ismernek rá

life.hu

Egy csodás európai sziget csemegéje borzalmas betegséget okozhat: jól gondold meg, megkóstolod-e

mandiner.hu

Pokoli pusztítást végezett az orosz Szu–25-ös (VIDEÓ)

ripost.hu

A legtöbben elhasalnak rajta: zseni vagy, ha megfejted - Fotó

origo.hu

Félmeztelenül fotózták A Nagy Ő bombázóját

ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

A kalifátus a megoldás, harsogták a tüntetők Németországban

POLITIK

Varga Judit drámai kiáltása: „Engedj el!" - A teljes rendőrségi jegyzőkönyv

POLITIK

Lázadnak a gazdák, tüntetés lesz Brüsszelben, akadálytalanul érkezhet az ukrán gabona Európába

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Zavaros mesével rukkolt elő Karácsony

POLITIK

Menczer Tamás: Magyar Péter hazatért a baloldalra, oda, ahová való

POLITIK

Mi vezethet nukleáris háborúhoz?

POLITIK

Egyre durvuló palesztin-párti tüntetések Nyugat-Európában is.