Létrehozva: 2023.01.15.
Módosítva: 2023.01.15.

Egzotikus sziget, pálmafák és tengerpart: Csodálatos helyeken kérték meg ezeknek a magyar sztároknak a kezét – Fotók

Vasvári Vivien boldogabb már nem is lehetne, hiszen három év után egy gyönyörű, 20 milliót érő gyűrűvel megkérte a kezét párja. Boldizsár igazán egzotikus helyszínt választott a a lánykéréshez, Balin tette fel a nagy kérdést. Az utóbbi években egyre nagyobb divat a hazai hírességek körében a külföldi eljegyzés, összegyűjtöttük, melyek voltak a legszebb celeb-lánykérések.

Egy romantikus lánykérés egy életre szóló, különleges momentum minden szerelmespár életében. Minden férfinak feladja a leckét a megfelelő helyszín kiválasztása. A magyar sztárok körében divat lett a külföldi lánykérés, persze ki mondana nemet egy egzotikus, luxus nyaraláson? Mint ahogy azt a Ripost is megírta: Vasvári Vivien párja Boldizsár Balira utaztak pihenni, a romantikus férfi zsebében már ott lapult a gyűrű. Egyik nap, amikor a gyönyörűen zöldellő rizsföldeken kirándultak, letérdelt és feltette a nagy kérdést, amire azonnal igen volt a válasz. 

Nádai Anikó
Anikó a bakival együtt is tökéletesnek tartja a lánykérését Fotó: Markovics Gábor / Ripost 


Nádai Anikó 

Dominika azúrkék tengerpartját, égbe nyúló pálmafáit tartotta tökéletes helyszínnek Nádai Anikó párja is. Hajmásy Péter mindent előre eltervezett, de terveibe kisebb hiba csúszott. Történt ugyanis, hogy a szerelmes férfi zsebéből véletlenül kiesett a gyűrűt rejtő ékszerdoboz, amelyet egy arra járó turista rögtön fel is kapott, és azzal a lendülettel térdet hajtott a gyanútlan műsorvezető előtt, és megkérdezte, hozzámegy-e. A leendő vőlegény vette a lapot és ő is gyorsan szerelme elé térdelt. A kis baki ellenére is tökéletesnek tartják a lánykérést, amit majd szívesen mesélnek unokáiknak. 


 

Busa Gabi 

Csodálatos helyszínt választott a lánykéréshez az Exatlon gyönyörű Bajnokának kedvese is. Amikor Busa Gabriella megnyerte a sportreality második évadát, a 15 milliós főnyeremény mellé a New York Maratonra is kapott egy utat. A világjárvány miatt azonban nem rendezték meg a futóversenyt, így az utazási iroda cserét ajánlott. Gabi érthető módon Maldív-szigeteket választotta, ahová párjával utazott el. Szerelmes kedvese ki is használta az alkalmat, és a romantikus helyszínen, a naplementében térdelt le, hogy megkérje a kezét. A gyönyörű exatlonista mit is mondhatott volna, ahogy fogalmazott: a legnagyobb Igen-t.


 

Iszak Eszti 

A TV2 műsorvezetője és az olimpiai bajnok úszó nagyon óvják magánéletüket. Azt is csak hónapokkal később jelentették be, hogy eljegyezték egymást. Gyurta Dani a világ egyik legromantikusabb helyén, a Maldív-szigeteken térdelt le párja elé és kérdezte meg, lesz-e a felesége. Azóta az esküvő is megtörtént és már a gyermekvállalást tervezik. 


 

Nagy Bogi

A mindössze 20 éves énekesnőre a világjárvány kellős közepén talált rá a szerelem. Ekkor ismerte meg párját, Marcit, aki New York-i kiruccanásuk alatt féltérdre ereszkedett és feltette a nagy kérdést a lánynak a Brooklyn-hídon. Bogi természetesen igent mondott, a történtekről készült képeket pedig megosztotta közösségi oldalán követőivel. 


 

 

Nagy Noémi 

A luxusfeleség éppen válása után próbálta összeszedni magát, amikor megismerkedett Koós Réka volt férjével. Gergővel eleinte csak barátok voltak, de aztán szerelem szövődött köztük. A Fram VIP sztárja nagyon megilletődött, amikor kedvese a festői olasz Positanóban letérdelt elé és feltette a nagy kérdést. De csak egy másodpercig gondolkozott a válaszon. 


 

Hosszú Katinka 

Miután elvált férjétől, Shane Tusuptól, rátalált a szerelem Gelencsér Máté oldalán, az úszónő azóta pedig boldogabb, mint valaha. Hosszú Katinka és kedvese 2019 óta alkotnak egy párt. Teljes mértékben megbíznak egymásban, amit az is mutat, hogy kedvese készíti fel őt a versenyekre is. A romantikus hősszerelmes a mesés Tenerifén, a naplementében kérte meg Katinka kezét. 



 




 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Minden száj tátva marad a Real-sztár őrjítően szexi, új barátnőjének fehérneműs képeitől - galéria

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

mandiner.hu

Hont András páros lábbal szállt bele Nagy Ervinbe, mert a színész nem ment el az ATV-be (VIDEÓ)

metropol.hu

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

hirtv.hu

Nekiment Magyar Péternek a Momentum, amiért elveszi a szavazóit + videó

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

mindmegette.hu

Sokkot kaptak a Lidl dolgozói, amikor meglátták, mi van a banánoskartonban

ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Felforr a levegő Tolvai Reni merész fotójától, melltartóra vetkőzött

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Vége! Komoly döntést hozott a TV2 gyönyörű sztárja

SHOWBIZ

Jákob Zoltán átlépett egy határt! Nincs visszaút

SHOWBIZ

Most jelentették be: egy újabb legendát győzött le a gyilkos kór

SHOWBIZ

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja