Létrehozva: 2023.04.28.

Baukó Éva megmutatta: Civilként is simán boldogul

Éváról nem sokan gondolták volna, hogy egyszer „szakmát” vált és háttérbe szorítja a celebkedést. Nos, megtörtént...

Mondhatjuk, hogy ő maga a honi botrányceleb jelző első viselője, hiszen közel 13 év telt el azóta, hogy a földön pörögve tudatta a világgal afölött érzett örömét, hogy hazaküldte ellenfelét egy valóságshow párbajáról. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és Éva szépen eldobta a VV titulust, de a botrányokból sokáig nem engedett. Volt nyilvános vitája szinte mindenkivel, aki számít és olyanokkal is csörtézett, akik nem számítanak. A hazai fotelhuszárok pedig még ma is előszeretettel köszörülik rajta a nyelvüket, vagyis a billentyűzetüket. Posztoljon bár hófödte tájakat, játékos kölyökkutyát, vagy éppen egy nyaralós szelfit, mindig akadnak olyan kommentelők, akik felemlegetik „rovott” múltját, vagyis azt az időszakot, amikor Éva bevallottan alkoholproblémákkal küzdött. Pedig a híresség már nagyon-nagyon régen, éppen 10 éve egy korty alkoholt sem iszik.

Baukó Éva megünnepelte első komoly sikerét Fotó: Baukó Éva

 

Jó példával jár elől, vagyis dolgozik, de tényleg

Persze az igaz, hogy a bőréből nem bújt ki, hiszen még ma is megesik, hogy bele-beleáll egy-egy ismert emberbe, vagy éppen televíziós produkcióba, de rengetegen vannak, akik éppen ezért szereti, követik őt. Hogy Baukó Éva megosztó karakter, ahhoz kétség sem fér. Ugyanakkor van valami, ami mégis kiemeli őt a „megélhetési celebek közül”, ahogyan önkritikusan önmagát is emlegeti. Ez a valami pedig nem más, mint a a civil karrier, amit egy ideje már építget. Éva szép csendben sikeres ingatlanügynök lett…

– Nagyjából másfél éve kerestem saját lakást és közben megtetszett a folyamat, vagyis érdekelni kezdett ez a terület – kezdte a Ripostnak a híresség, aki miután megvette élete első, saját lakását, beiratkozott egy ingatlanos képzésre, ahol megtanulta a szakma csínját-bínját, majd el is helyezkedett egy cégnél.


100 milliós üzletet kötött...

Fantasztikus csapatban dolgozom. Mindenki fiatal, agilis és nem a régi iskolát követjük. Használjuk a közösségi médiát, videókat készítünk, szóval koránt sem monoton, inkább nagyon is kreatív meló. Ráadásul nagy hasznát veszem a kommunikációs készségemnek, ami a sok év tévézés alatt szedtem fel – magyarázta lapunknak Éva, aki pár napja tért haza egy pár napos ciprusi kiruccanásból, ahová ünnepelni ment a barátaival. És, hogy mit ünnepelt? Az első nagy összegű eladását, amivel szép pénzt kaszált. 

Óriási sikerként élem meg, hogy eladtam egy Pest közeli házat, százmilliós értékben. Persze az sem mellékes, hogy egy ilyen ”leütés” után szabad szemmel is jól látható jutalékot kapok. 

Szóval volt mit ünnepelni és volt is miből – mondta nevetve Baukó, aki ugyan nem szakít véglegesen a celebélettel, de abban biztos, hogy soha többé nem szeretne úgy élni, ahogy korábban.

Baukó Éva persze nem hagy fel a celebkedéssel sem Fotó: Baukó Éva


Ha van kedvem, még válaszolgatok is...”

– Sokat köszönhetek azoknak a műsoroknak, amikben szerepeltem az elmúlt tizenhárom évben. Felsorolni is nehéz, mennyi lehetőséget kaptam. De akkor is ”csak” egy megélhetési celeb voltam, vagyis úgy jöttek a bevételeim, ahogy a kutya kapja a vacsoráját. Vagy igen, vagy nem. Ez az, amire ráuntam és ez az, ami miatt váltottam – tette hozzá a híresség, majd röviden üzent a fent említett kommentelőknek is. 

– Kicsit sem érdekel, miket irkálnak, már persze, ha nem egy kedves hozzászólásról beszélünk, mert azoknak örülök. Már a szemem sem rebben, ha valaki ordenáré stílusban próbál oltogatni. Sőt, ha kedvem van, még válaszolok is ezeknek a szerencsétleneknek. Én tudom, hogy ki vagyok és azt is, hogy merre tart az életem és ez épp elég. Ismert ember vagyok és még biztosan fel-feltűnök majd a képernyőn, ha olyan ajánlatot kapok, ami szórakoztat, vagy tetszik. 

És ismert emberként tudomásul veszem, hogy van akik szeretnek, és vannak, akik gyűlölnek...

– nyilatkozta Baukó Éva.


 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Összeomlott a PSG, megint bukhatja a BL-álmát

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

hirtv.hu

Sorra állnak be Magyar Péter mögé a jobbik jelenlegi és ex politikusai

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

mandiner.hu

Újabb fogadást tartott Pressman: mutatjuk, ezúttal kiket hívott meg a nagykövet

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Felforr a levegő Tolvai Reni merész fotójától, melltartóra vetkőzött

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Chris Hemsworth 9 éves fia nem apának szólítja őt – A színész elárulta, hogy miért

SZTÁRDZSÚSZ

Takáts Tamás: az unokámnak én leszek az első koncertélménye

SZTÁRDZSÚSZ

"Honnan vesz ennyi életerőt?" – G.w.M igazi terminátornak látja a terhes Kulcsár Edinát

SZTÁRDZSÚSZ

„Annyi nevetést hoztál” -Elhunyt a népszerű színész, összetört családja