Létrehozva: 2023.04.10.

Az Exatlon sztárjának élete teljesen megváltozott – Gyakran a pohár fenekére néz

Hónapokig nem láthatja a családját. Mivel imádja őket, nem csajozik, inkább alkohollal ereszti ki a gőzt.

Adu László, az Exatlon All Star óta eltűnt a világ szeme elől, az utóbbi napokban azonban az Instagram-oldalán késő éjjeli órákban indított élő bejelentkezésben mesélt magáról. Mivel a videókat törölte, a Ripost megkereste őt és arra kértük, mondja el, hogyan alakult az élete.

Két héttel ezelőtt kijöttem Németországba dolgozni, ételfutárként helyezkedtem el. Otthon építőiparban dolgoztam, de az utóbbi időben egyre kevesebb munka volt, szinte teljesen megszűntek a lehetőségek. Nagyon sok tartozásom halmozódott fel mindenki felé, ezért muszáj volt megtennem ezt a lépést, hogy rendezhessem a dolgaimat

 – kezdte lapunknak Laci, aki élettársát, valamint 4 éves kisfiát kénytelen volt otthon hagyni. 

Adu László
Laci az utóbbi hónapokban eltűnt a világ szeme elől
Fotó: TV2

Hónapokig nem láthatja a családját

A kisgyermekes apuka elmondta, hogy hónapokig nem látja majd a családját, leghamarabb nyáron ölelheti meg újra a szeretteit. 

"Nekem júliusban van a szülinapom, a páromnak augusztusban, abban maradtunk, hogy majd hazamegyek és együtt ünneplünk. Szerencsére a kisfiam abban a korban van, hogy nem viseli meg annyira a hiányom. Próbálom játékos formában elmondani neki, hogy párat még aludni kell, mire otthon leszek. A párom nehezebben viseli. Nagyon szeretne dolgozni és segíteni anyagilag, de a faluban, ahol lakunk, nincs normális munkalehetőség. Elkezdte a jogsit, azzal legalább egy kicsit lefoglalja magát, de nincs könnyű helyzetben" – magyarázta az Exatlon egykori sztárja.

 

Olykor a pohár fenekére néz

A családfő elmondta, hogy a kedvese teljesen megbízik benne, egyáltalán nem féltékeny típus, igaz, tesz is azért, hogy bebizonyítsa, nem csapja a szelet más nőknek. Laci az Instagram-oldalán szokott bejelentkezni és több alkalommal is megesett, hogy illuminált állapotban volt. A nap végén a munkatársaival a pohár fenekére néznek, hogy kieresszék a gőzt.

Lehet, hogy kicsit alpári a stílusom, ilyenkor megváltozik az ember hozzáállása, amikor iszik, de pont azért jelentkezek be, hogy alátámasszam, nem megyek csajozni. Költeni kell a nőkre, azzal meg csak a gond van...

 – tette hozzá viccelődve. 

"Nagyon szeretem a páromat, a gyerekemet. Kicsi koromban is az volt az álmom, hogy szerető családom legyen. Engem eldobtak, én nem akarom megtenni ugyanezt. A párom kérésére töröltem ezeket a videókat. Ő próbál megvédeni engem. Az alkohol mindenkiből mást hoz ki és attól fél, hogy hülyeséget csinálok, vagy élő adásban olyat mondok, amit józan állapotban nem tennék. Túlságosan őszinte vagyok, ezért nem maradtam meg a médiában, mert nem tudok hazudni" – tette hozzá, majd kifejtette, hogy szeretne újra visszakerülni a tévéképernyőre, de az Exatlon Hungary All Star óta sajnos nem kapott megkeresést, pedig szívesen szerepelne a FarmVIP-ban és boldogan mondana igent az Ázsia Expressz következő évadára is. Addig is mindent megtesz azért, hogy párjának és gyermekének megélhetést biztosítson és ha úgy alakul, Németországban telepedne le a családjával

Az Exatlon Hungary második évadában ismerhette meg az ország Adu Lászlót. A mindig őszinte, nyitott szívű játékosnak nehéz gyermekkora volt, mindössze egy hónapos korában lemondtak róla a szülei. Több intézetet is megjárt, volt egy időszak, amikor nevelőszülőkhöz került, ám mivel nem bántak jól vele, ismét nevelőotthonban találta magát. A legtöbb, állami gondozásban nevelkedett gyermek nagy része 18 éves kora után sajnos utcára kerül és elzüllik, neki viszont a kitartásának köszönhetően egyenesbe jött az élete. Bár továbbra sem vetette fel a pénz, tisztességes munkával kereste meg a napi betevőt.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szuperszexi fitneszmodellre cserélte a dögös pornóst a bokszvilágbajnok - galéria

origo.hu

Ördög Nóra hivatalosan is bejelentette: Vége

borsonline.hu

„A szívem szakad meg érte" – Két hónapja él az utcán a 13 éves Norbi, most összefogott érte Esztergom

magyarnemzet.hu

„Menjetek ti Ukrajnába, és szolgáljatok ti!” – káosz az ukrán konzulátuson

mandiner.hu

Medgyessy megfejtette, s leszögezte: ekkor fog megbukni Orbán Viktor (VIDEÓ)

origo.hu

Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Zokogva közölte barátnője: elhunyt a Survivor játékosa

SZTÁRDZSÚSZ

"Tervezett baba?" - Nekiestek a netezők a terhes magyar reality sztárnak

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hír: Kárpáti Rebeka állapota sokkal súlyosabb, mint gondoltuk

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját