Létrehozva: 2023.07.11.
Módosítva: 2023.07.11.

Hoppá! Új dallal jelentkezik Tóth Andi – Mégsem vonult vissza?

Örülhetnek Tóth Andi rajongói: az énekesnő ugyanis bejelentette, írt egy vadonatúj dalt, amihez hamarosan videóklipet is forgatnak majd. Az énekesnő máris negatív reakcióra számít...

A fiatal énekesnő visszavonulása után nemrégiben jelentette be, hogy saját ruhamárkát fog tervezni Backoff névvel, amelynek a munkálatai már el is kezdődtek. Andi követői már most nagyon kíváncsiak a részletekre, az énekesnő Instagramján válaszolt néhány kérdésre. 

„Nézzük a legnépszerűbb kérdést, ami a következő volt: lesz-e L, lesz-e XL, lesznek-e oversize dolgok? Egyértelműen oversize termékeket csinálok. Ez azt jelenti, hogy egyelőre vagy jó sokáig nem lesznek testhezálló, szoros rucik, egyáltalán nem csini márka” – kezdte Andi, aki elmondta azt is, hogy saját dalt fog készíteni a Backoff márka videóihoz.

„Most lesz szombaton egy fotózás, ahol befotózzuk nektek a kész termékeket, modelleket. Ezen a napon forgatunk egy videóklipet, amolyan promóklipet a Backoff-hoz, szintén a ruhán lesz a hangsúly. Megjegyzem, hogy nem szerettünk volna idegen dalt vágni bármilyen videóban a Backoff-ról. Szóval írtam egy dalt. Saját dal lesz majd minden Backoffos videó alatt.”

Fotó: Tóth Andi Instagram-story

Újra kifakadt videójában az énekesnő

Tóth Andi a videójában előre megjósolta azt is, milyen reakciókra számít majd.  

Jajj de most visszatérsz, nem érdekel, k*rva anyád, az én pólómhoz az én dalom fog szólni”  válaszolta sajátos stílusában. 

„Közben rájöttem, ez lesz a kik*rt cikkek címe, hogy nem ajánlom gyerekeknek a termékeimet. Tisztázzuk, itt most csak annyiról volt szó, hogy lehet az egyik képen ezt mutatja valaki, akkor nem biztos, hogy én ráadnám a 10 éves gyerekemre” – fogalmazott.

Figyelemfelkeltés volt a márciusi videó és mégse vonul vissza?

Az Instagram fiókjára március 9-én feltöltött őszinte videójából derült ki, hogy abbahagyja az éneklést Tóth Andi. Az énekesnő akkor ezt azzal indokolta, hogy a sajtó egyáltalán nem foglalkozott a zenéivel csak és kizárólag a megnyilvánulásaival. A bejelentése meghökkentette a magyar zenészvilágot, néhányan kísérletet tettek arra, hogy eltántorítsák őt ettől a gondolattól.

„Tóth Andi hibázott, mint ahogy mindenki hibázik. Még egyszer mondom -szerintem- az ifjú hölgy istenáldotta tehetség. Kár lenne legyalulni őt, és azért is kár lenne, ha 24 évesen végleg visszavonulna a vélt vagy valós, a megélt, elgondolt és átélt sérelmei miatt!” - vélekedett Facebook posztjában Vujity Tvrtko.

Pásztor Anna sem volt rest megszólalni a témában, ő az ATV-n futó #Bochkor műsorban fejtette ki véleményét.

Nem csoda, ha Andi kiégett, hétről-hétre egymagadban kell, kordonnal leválasztott, sokezer kisgyerek előtt ugrálni, alapra, zenekar nélkül, egy szál mikrofonnal... Ez nem zene. Amit ő megnyert a tehetségkutatóval, ez az élet, ez köszönőviszonyban nincs azzal, amiről a zenélés szól!

– folytatta gondolatmenetét az Anna&The Barbies énekesnője.

„Ő egy igazi művészlélek, aki most nagyon fáradt és kimerült. Én azonban azt gondolom, ha kipiheni magát, nem fogja már így gondolni. Az elmúlt három év nagyon kemény volt neki, agyonmelózta magát, közben folyamatosan bántották őt. Több fronton is harcolt, miközben ő a szíve mélyén még mindig egy ártatlan kislány, aki szeretetre és elfogadásra vágyik. Olyan világszintű tehetség, akit meg kéne becsülnünk, pátyolgatni a kis lelkét és nem támadni őt” – kelt védelmébe Szikora Róbert is. Az R-GO frontemberének megérzése igaznak bizonyult, hiszen hamar kiderült, hogy nem hagyja abba az éneklést Andi. A videó megjelenése után nem sokkal kiadta a Lejtő albumot, elmondása szerint ezek a fiókjában ragadt dalok. Emellett pedig bizonyos alkalmakkor azóta színpadon is láthattuk már. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szívszorító titkok és keserűségek Haumann Péter életében és halálában

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

mandiner.hu

Politikai kalandtúra megdöbbentő találkozással a végén

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

travelo.hu

Tudtad, hogy Horvátországnak is van Holt-tengere? Ráadásul egy szigeten

ripost.hu

Robban a karalábészezon: Mutatjuk a legfinomabb receptet

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Rettenetes dolog történt Tóth Gabival, figyelmeztetést adott ki az énekesnő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Chris Hemsworth 9 éves fia nem apának szólítja őt – A színész elárulta, hogy miért

SZTÁRDZSÚSZ

Takáts Tamás: az unokámnak én leszek az első koncertélménye

SZTÁRDZSÚSZ

"Honnan vesz ennyi életerőt?" – G.w.M igazi terminátornak látja a terhes Kulcsár Edinát

SZTÁRDZSÚSZ

„Annyi nevetést hoztál” -Elhunyt a népszerű színész, összetört családja