Létrehozva: 2023.10.01.

Válassz egy kutyát, azonnal kiderül, mi lakik a lelkedben

Ismerd meg lelked legmélyebb bugyrait, ez a képes teszt segít benne! Feltárja rejtett személyiségvonásaidat.

Bármennyire tisztában vagy érzéseiddel, és azzal, hogy hogyan reagálsz bizonyos élethelyzetekben, ha érzelmileg mélyen érintett vagy, mégis vannak olyan bugyrok a lelkedben, melyeket lehet, még nem tártál fel. A hétköznapi rohanás során létrejövő helyzetek, kapcsolatok nem mindig nyúlnak mélyre benned, állj meg egy pillanatra, nézz rá a kutyákra, válassz egyet. Lássuk, mit hoz fel benned, megtudhatod a teszt segítségével, mit is mutat a lelked. Választásodban benne vagy szíveddel-lelkeddel. Görgess le az értékeléshez. 

Art,Collage,Made,Of,Funny,Dogs,Different,Breeds,Posing,Isolated
Fotó: Master1305

1.

Vidám, barátságos ember vagy. Intelligensen kezeled az életet, viszont ha érzelmileg érintett vagy egy ügyben, akkor tudd, hogy nem lehet mindent humorral elütni, a fájdalmakat fel kell dolgozni. Persze a vidámság egy pozitív erény, de az embernek a nehéz érzéseit is kezelni kell tudnia. A neheztelés, a düh mind olyan érzések, melyekkel foglalkozni kell, nem szabad elnyomni magadban. Ha olyan trauma ér az életben, ami nagy teher, merj bátran segítséget kérni szakembertől. Természetesen az élet napos oldalát éld meg bátran, szárnyalj, mert az nagyon megy neked.

2.

Előfordul, hogy szigorú vagy magaddal. Tudatosan éled az életed. Érzelmi világod nagyon elzárod, kifelé nem sokat mutatsz meg belőle. Erős tartásod van, de ez néha feszülésbe megy át. Merj egy kicsit bátrabban szembenézni a gyengeségeiddel, merj érezni akkor is, ha sérülékeny lehetsz. Add meg az esélyt az életnek, mutassa meg neked, milyen a szerelem. Nem kell folyton kontrollálni, amit érzel, érdemes néha megengedni, hogy szétess. Merj belenézni a szíved mélyébe, akkor is, ha ott lakozik valaki, aki nagyon érzékeny. 

3.

Igazi mókamester vagy, és közben roppant bölcs is. Érzéseid sokszor irányítanak, de nem bánod. Elég edzett vagy ahhoz, hogy a lelked megismerd, kitárd, és másoknak is adj magadból. Ez éltet igazán. Önismerettel folyamatosan foglalkozol, így az érzéseidet egyre jobban ismered, reakcióidon igyekszel változtatni. Így nagy lehetőséged van a fejlődésre. Bár sokszor előfordul, hogy érzelmi hullámvasúton ülsz, de sokszor képes vagy megállítani, ilyenkor nem azonosítod magad az érzéseiddel. Képes vagy felülírni a mintáidat, változtatni rajtuk.

4.

Szinte táncol benned a lelked. Igazi játékos vagy, úgy is tekintesz a sorsodra. Bár az élet feladatokat is tartogat, de simán veszed az akadályokat. Ami a mély érzéseidet illeti, te már tudod, hogy szabad gyengének is lenni. Meg is engeded, ha úgy hozza a sorsod, ebből is képes vagy energiát meríteni. Hiszen tudod, hogy kell felállni egy nehéz helyzetből is. Több olyan eszközöd is van magadon belül, ami segít neked, ha olyan dologgal kell szembenézned. Alapvetően jóságos vagy, szeretsz adni és kapni. Lélekből és szívből éled az életet, de nem rugaszkodsz el a valóságtól sem. Tudod, hogy itt élsz a Földön.

5.

Erős benned a versenyszellem, életedet meg is határozza ez. Így elég sikeres is vagy. Érzéseid kiülnek az arcodra, nem tudod palástolni, de nem is kell. Empatikus vagy, de ha üzletről vagy szó, azt komolyan veszed, és más kategóriába teszed. Fegyelmezett vagy, és érzéseidet igen ügyesen kezeled. Inkább vagy realista, de nem tagadod meg a szellemiséget és a lélek létezését sem. Érzelmi intelligenciád pont olyan magas, mint az értelmi, ez az egyensúly segíti az életedet. Mondatni elég rendben vagy, de senki nem tökéletes, az élet neked is tartogat olyan érzelmi helyzeteket, amelyek meglephetnek, és a szerelem is elkaphatja a grabancodat. Lelked ilyenkor előtérbe kerülhet, nem biztos, hogy nem kerül szembe a racionális éneddel.

6.

A külvilág elég komolynak, erőteljes személyiségnek tart. Ez nagyjából így is van. De rejtve a te szívedben is nagyon sok jó van, és akit közel engedsz magadhoz, az megismeri, milyen mélyen is érzel valójában. Kevés embernek adsz erre lehetőséget. Pedig rád jellemző, hogy a keményebb külső mögött lágyabb szív dobog. Kérdés persze, kivel milyen kapcsolatot ápolsz. Fontos számodra a család, értük bármit megteszel. Érzelmi világod színes, de ezt sokaknak nem mutatod meg. Lelked mélyén igazi csupa szív ember vagy. Mások kapcsán viszont időnként elég kritikus. 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szánalmasan sikertelen lett Magyar Péter akciója, alig néhány százan tüntikéztek

origo.hu

Itt van Oroszország válasza az Amerikai segélyre

borsonline.hu

3 csillagjegy, akiknek május elejéig sosem látott karmikus szerencsében lesz része

hirtv.hu

Ilaria Salis újabb nyílt levelet írt magyarországi börtönéből

metropol.hu

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

mandiner.hu

„Munkás vagy ilyesmi nem szívesen lennék!” – videón a 12 éves Geszti Péter, ahogy a saját jövőjébe lát

origo.hu

Mikes Annát ölelgeti Krausz Gábor újabb képén, nagy hírt jelentett be

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESZT

Melyik házba nyitnál be? Elárulja lelked rejtett titkait

TESZT

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

TESZT

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

TESZT

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

TESZT

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

TESZT

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

TESZT

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

TESZT

Okosabb vagy, mint egy általános iskolás? Ebből a tesztből kiderül!