Létrehozva: 2023.08.18.

Melyik kenyeret választod? Ez a személyiségteszt megmutatja valódi énedet

Válassz egy neked tetsző kenyeret, csodálkozni fogsz, mennyi minden rejlik egy kép mögött. Személyiséged rejtett részleteit árulhatják el.

Rengeteg teszt létezik arra vonatkozóan, hogy megtudd, mennyi minden rejlik benned. Amikor egy boltba bemész és megtetszik valami, számos gondolat és érzés is kapcsolódhat hozzá. A kenyér nagyon fontos alapélelmiszer, így az, hogy melyik változatához ragaszkodsz, nagyon sokat elárul a személyiségedről. Ha kíváncsi vagy erre az oldaladra, gyere, játssz velünk! Csak ki kell választanod őszintén, amelyik kenyér képe fog meg téged. 

Fotó: Shutterstock.com

1. Lassú kelesztésű, kovászos parasztkenyér: Furfangos és higgadt vagy, spirituális képességekkel rendelkezel

Round,Bread,Close-up.,Freshly,Baked,Sourdough,Bread,With,A,Golden
Fotó: YesPhotographers

Meglepően tisztán kapcsolódsz a spirituális világhoz, így az önismeret nagyon fontos számodra. Tetteidben ez a kiindulási alap. Ezen a téren nem sajnálsz sem időt, sem pénzt a fejlődésedre. Szívesen bejárnád az egész világot, hogy a lehető legtöbb információhoz juss. Az élet minden területe érdekel. Amit csak be tudsz belőle fogadni, azt mind tovább is adnád, hogy mások hasznára is váljon minden egyes tapasztalatod. Túláradó fantáziával és forradalmian új ötletekkel  rendelkezel. Képes vagy másokat meglepni. A nagyon konzervatív emberekkel viszont nem sokat tudsz kezdeni. Ez persze nem jelenti azt, hogy elzárkózol tőlük, hiszen rengeteg tanulság van abban, hogy ők teljesen másmilyene, mint te. Kellően odafigyelsz, hogy az energiáidat ne szórd szét, így tudod elérni céljaidat.

 

2. Puha bélű fehérkenyér: Magabiztos, gyakorlatias személyiség vagy

Whole,Grain,Bread,Put,On,Kitchen,Wood,Plate,With,A
Fotó: Master1305 / shutterstock

Sikerorientált vagy; a magabiztosság és a kitartás ebben nagyon sokat segít. Az akadályokat viszonylag könnyen veszed. Aki a szívednek kedves, annak feltárod, hogy az erőd mögött azért meleg és nagylelkű belső világod is van. Egyensúlyodat ez a kettősség tartja fent. Reális és érző ember is vagy. Előfordul viszont, hogy befeszülsz, és néha még magadhoz is szigorú vagy. Gyakorlatiasságodat sokan irigylik tőled. Ez nagyon fontos az életben. Hajthatatlanságod olyan értékeket ad neked, melyek a fejlődésedet segítik. 

 

3. Sokmagvas rozs formakenyér: Bölcs személyiség vagy, nemes lélekkel

Sliced,Rye,Bread,On,Cutting,Board.,Whole,Grain,Rye,Bread
Fotó: beats1 / Shutterstock

Imádod a természetet és az állatokat, ahogy az emberek felé is kedvességgel fordulsz. Önmagad úgy találod meg, ha önkéntes feladatokat is elláthatsz. Gondoskodó, támogató vagy, rengeteg tapasztalattal, amit beépítesz a tudástáradba. Különleges benned, hogy másokat elhalmozol szeretettel megértéssel, és jó tanácsokkal. Nem osztod az észt, egyszerűen vonzod azokat az embereket, akik kikérik a véleményed, mert tudják, sok dolgot megtapasztaltál már. Azt is pontosan tudod, hogy ha saját magaddal barátságot kötsz, szereted és elfogadod magad, akkor  az egész világ melléd áll.

 

4. Olívás ciabatta: Optimista és derűlátó személyiség vagy

Sliced,Bread,Ciabatta,And,Rosemary,On,Wooden,Background
Fotó: Natalia Lisovskaya / shutterst

Szeretsz másokról gondoskodni, fontos, hogy a környezetedben lévő emberek mosolyogjanak. Értékeled az élet apró örömeit. Imádsz utazni, a valóságban is, de az ábrándok birodalmában is. Az új tapasztalatokból sokat tanulsz. Színesen próbálsz ki mindent, ami új. A különleges ételek vonzanak. Szereted a dolgok pozitív oldalát, de tudod, hogy létezik a másik véglet is. Nem szeretsz belemenni abba, ami fáj, de ha az életed ezen szakaszát éled meg, akkor is keresed benne a tanulságot és a kifelé vezető utat onnan. Ha nagyon elszomorodsz, jó, ha valaki segít neked. De te magad is képes vagy szakemberhez fordulni. 

 

5. Ropogós francia bagett: Kreatív személyiség vagy

French,Organic,Baguettes,Bread,In,Authentic,Bakery,Setting
Fotó: Philippe Ramakers / Shutterstock.com

Szereted, ha érdekes és vidám emberek vesznek körül, inspirálnak mások, és ez segít a haladásban. Merész és bártor vagy, mersz kockáztatni, néha veszélyes helyzetekbe is csöppensz, de mesterien megoldod őket. A kudarcokból hamar felállsz, a tanulságokat levonod. A kreativitás kimeríthetetlen energiaforrást jelent számodra és az emberi kapcsolataid is feltöltenek. Túlpörgésre is hajlamos vagy, egy-egy ilyen periódus után visszahúzódsz és szünetet tartasz. Elvonulsz, hogy visszanyerd az erődet. A művészetek is közel állnak hozzád, imádsz alkotni, vagy éppen a zene, ami segít feltöltődni és azon keresztül is kifejezheted magad. 

 

6. Békebeli fehér kisbuci: Szerény és egyszerű élet tesz kiegyensúlyozottá

Fresh,Bread,In,The,Basket.,Food,Background.
Fotó: Valentina_G / Shutterstock.com

Nyugodt és kiegyensúlyozott, megbízható vagy, ezért az ismerőseid szívesen fordulnak hozzád segítségért. Többen meg is keresnek fontos döntéseik előtt. Az a képességed, hogy beleképzeled a másik helyébe magad, egyedülálló.  Bár a saját magad dolgaiban, döntéseidben azért nem mindig vagy biztos, ember vagy, nem tökéletes. Személyes utad lehet kanyargós és rögös. Tudod kezelni a problémákat, az élethez való hozzáállásod gyakran vezet sikerhez. Egyszerűen, csendesen éled az életed, nem szeretsz a dolgokból nagyobbat csinálni, mint amilyenek. Talán azért időnként megengedhetnéd magadnak az izgalmakat, ragadjon el az élet, vegyél részt kalandokban! Olykor feszegethetnéd a határaidat...

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szánalmasan sikertelen lett Magyar Péter akciója, alig néhány százan tüntikéztek

origo.hu

Kiderült, hogy Zelenszkij hogyan akar véget vetni a háborúnak

borsonline.hu

Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: óriási örömhírt jelentett be Krausz Gábor és Mikes Anna – fotó!

vg.hu

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

magyarnemzet.hu

Minden járásban jól kihasználható az otthonfelújítási támogatás

origo.hu

Mikes Annát ölelgeti Krausz Gábor újabb képén, nagy hírt jelentett be

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 27.: a Rák egy kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a Bak szerencsés

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESZT

Melyik házba nyitnál be? Elárulja lelked rejtett titkait

TESZT

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

TESZT

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

TESZT

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

TESZT

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

TESZT

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

TESZT

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

TESZT

Okosabb vagy, mint egy általános iskolás? Ebből a tesztből kiderül!