TESZT

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.03.06.
Módosítva: 2024.03.07.

Te melyik ajtón lépnél be? Választásod elárulja titkos vágyad

Válassz egy ajtót, és rántsd le a leplet az igazságról! Titkos vágyaid felszínre kerülhetnek, és máris jobban érezheted magad. Ez a teszt segít.

Ha te magad nem is vagy tisztában vele, lelked mélyén akkor is dolgoznak a titkos vágyaid. Mit üzennek vajon megérzéseid és ösztöneid? Vajon figyelsz eléggé a belső hangodra? Válassz egy ajtót, amin szívesen belépnél, és választásod alapján tudd meg, mi az, ami ténylegesen boldoggá tenne ebben az életben. Vajon mi a te titkos vágyad? Döbbenetes ez a személyiségteszt.

House,Doors.,Cartoon,Front,Entrance.,Exterior,Wall,Doorsteps,With,Porches.
Fotó: SpicyTruffel /  Shutterstock

1. Nagyon jót tesz neked, ha egy kicsit ki tudsz szakadni a mindennapokból. Vonulj el egyedül, így rendezni tudod magadban a gondolataidat és az érzéseidet. Csendesítsd le az elmédet. A stressz mostanában nagyon eltávolított téged az igazi valódtól. Ha teheted, kirándulj, sétálj. Esetleg egy egész hétvégét tölts egyedül. Egy kellemes masszázzsal is kényeztethetnéd magad!

2. Tele vagy szenvedéllyel, de valójában gyengédségre, meghittségre, szeretetre vágysz. Csordultig van a lelked romantikával, és az intimitás iránti vággyal. Töltsd az időd a pároddal, szökj el randevúzni, fedezd fel testét-lelkét! Szánj rá időt, engedd el egy kicsit a kötelezettségeket. Könnyebben fogsz harmóniát és szépséget teremteni magadban és magad körül, ha egy kicsit több teret adsz az intimitásnak. Ha egyedül élsz, akkor a környezeted kreatív szépítése is segíthet a hangulat megteremtésében.

3. Ha ezt az ajtót választottad, akkor valami új, valami eddig ismeretlen élményre vágysz. Fedezd fel az életben, engedd meg magadnak, hogy megéld. Egy kaland inspiráló lehet most számodra. Ne félj megvalósítani a vágyad! Vágj bele a hobbiba, amivel már régóta szemezel, kóstolj új ízeket, légy nyitott új emberekre. Nagy erőre kaphatsz a változással.

4. Már nagyon ki vagy éhezve egy kis örömre. Nem vagy túl energikus, így szentelj időt sportra, szervezz baráti találkozót, táncolj, tölts időt szeretteiddel. Engedd, hogy sodorjon az élet magával, és vibráljon egy kicsit. Nem jó a lustulás, nem visz előre. Engedd be a nap sugarait is a szívedbe!

5. Ideje hátralépni egy kicsit a mindennapok zavaraitól, kellő távolságból látsz csak rá arra az útra, mely segít megtalálnod a belső békéd. Találd meg egyensúlyod, így könnyebben megtalálod a megoldást a gondjaidra, feladataidra. Hidd el, mindez karnyújtásnyira van, add át magad a nyugalomnak.

6. Fényre, melegségre, energiára vágysz. Segít újjászületni, ha kicsit elfáradtál. Szeretnél egy kis pezsgést érezni az ereidben. Kényeztesd magad, tedd félre végre az aggodalmakat. Ne rágódj a múlton és ne szorongj a jövőn! Ajándékozd meg magad valami széppel. Tölts egy pár órát olyan barátokkal, akik emelnek, támogatnak. Menj ki a napra, fürdőzz energiáiban.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Titokzatos könyvtárra bukkantak Magyarországon

origo.hu

Kiderült, hogy Zelenszkij hogyan akar véget vetni a háborúnak

hirtv.hu

Vezércikk - Donald Trump: Minden nap azért harcolunk, hogy megőrizzük kultúránkat, megóvjuk szuverenitásunkat + videó

life.hu

Közfelháborodás kísérte Bridget Jonesként, övé a Golden Globe egyik legkínosabb pillanata

mandiner.hu

Fogta magát a texasi képviselő, elutazott Magyarországra, majd keményen beszólt Bidenéknek: A nagyanyjukat is eladnák Ukrajna finanszírozásért!

origo.hu

Hatalmas terhespocakkal pózol Lékai-Kiss Ramóna

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESZT

Melyik házba nyitnál be? Elárulja lelked rejtett titkait

TESZT

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

TESZT

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

TESZT

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

TESZT

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

TESZT

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

TESZT

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

TESZT

Okosabb vagy, mint egy általános iskolás? Ebből a tesztből kiderül!